Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende şu an sarımsaklı şampuanımı yaptım ve kullanmaya başladım tabii bide sinemakili tarifi nasipse bu perşembe 3 cü yapışım olacak şimdilik memnunum saçlarım keçe gibiydi ama şimdi yumuşacık inş 3 ay sonunda benimde uzar şu annn çokk kısaa bendeniz modelinde eğer uzarsa kesin resim eklerim....

ben 4 kere uyguladım ama sanki hiç uzama olmuyomuş gibi geliyo mafoldumben
bana da bir ara öyle geliyordu.hele bi yere geldikten sonra sanki takıldı kaldı ayh nasıl sinir oluyordum anlatamam.ama çevremdekiler waowwwaklinialirimsmileakannehir olunca anladım ki bana öyle geliyormuş.foto çekmeni öneririm.öyle daha iyi gözlemlersin:asigim:

kkontess bişi sorma istiyorum sarımsaklı şampuanın arkasından baska şampuan kullandın ya o iki şampuan aynı marka mıydı ?genel sorum : ikisi de farklı olsa bişi olur mu ? :)

kkontess bişi sorma istiyorum sarımsaklı şampuanın arkasından baska şampuan kullandın ya o iki şampuan aynı marka mıydı ?genel sorum : ikisi de farklı olsa bişi olur mu ? :)
hayır bebeim aynı marka değiller,hiç de olmadılar.hangisi denk gelirse ona ekledim sarımsağı.mesela şuan dove marka şampuanda sarımsak var,diğeri de elseve.zaten ben her duşta bile aynı şampuanı kullanmam(sarımsaksız için söylüyorum bunu),4-5 şişe var banyomda,o piti piti yapıp hangisi çıkarsa onu kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

bana da bir ara öyle geliyordu.hele bi yere geldikten sonra sanki takıldı kaldı ayh nasıl sinir oluyordum anlatamam.ama çevremdekiler waowwwaklinialirimsmileakannehir olunca anladım ki bana öyle geliyormuş.foto çekmeni öneririm.öyle daha iyi gözlemlersin:asigim:

fotomu çektim alkisalkisalkis zaman çok çabuk geçsi istiorum eyvahedigeldismile

Canım yaa bak şimdi moral verdin bana bende artık yavaş yavaş azaltıcam fönden vazgeçemem ama en azından düzleştiriciyi haftada 2-3 e indirebilirm inşallahhh.

şekerim ben 4 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum bugünde sinamekili karışımda 10.haftam birde bende saçlarıma fön cekmeden düzleştirmeden duramıyordum ama bu uygulamalara başladıktan sonra en aza indirdim sadece önlerini düzleştirip saçlarımı örüyorum süslü tokalar aldım kendime hoş dursun diye
özellikle düzleştiriciyi olabildiğince en aza indirmeye çalış

seninki kaç cm uzadı canım sarımsaklı şampuandan herkes çok memnun sanırım kullanmaya başladıktan sonraki değişiklikleri anlatırmısınız :)

seninki kaç cm uzadı canım sarımsaklı şampuandan herkes çok memnun sanırım kullanmaya başladıktan sonraki değişiklikleri anlatırmısınız :)
dökülmem çok azaldı ( 5-6 tel oluor) , yeni saçlarım çıktı , saçlarım kafama yapışmıyor artık , daha hacimli ve gür duruyor.ayrıca kolay şekil alıyor:kedi:

çok teşekkürler kontess saçlarım istediğim gibi olursa duacın olurum :)

kontes bu uygulamayı kipriklere başlıyorum
badem yağı şişesinin dibinde accık badem yağı vardı
üstüne döktüm sinamekiyi
ama içine e vitamini kırdım b vitamini yakar malum
başlıyorum bu gece gelişmeleri yazarım
saçıma çok faydası oldu
koyu renk olduğu için cm yazmıyorum ama uzadı accık
hem çok az yapabilmeme rağmen farketti
zaten kendi karışımımı da yapıyodum
saça faydası olunca
kipriklere geçiyorum bekaydirigubbakcemile3

hayır bebeim aynı marka değiller,hiç de olmadılar.hangisi denk gelirse ona ekledim sarımsağı.mesela şuan dove marka şampuanda sarımsak var,diğeri de elseve.zaten ben her duşta bile aynı şampuanı kullanmam(sarımsaksız için söylüyorum bunu),4-5 şişe var banyomda,o piti piti yapıp hangisi çıkarsa onu kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

canım farklı şampuanda zarar verir saça..bence aynı kullanın ..en azından bitene kadar

ama her şampuanın içeriği özelliği farklıdır.çoğunda düzenli kullanıldığında mesela koparak dökülmeleri önler der..saç derisine etki eder..ama değiştirdiğinizde farklı kimyasallar devreye girer..buda hem yeterli etkiyi saça vermez hemde deriye değişen kimyasalların değmesi kepek gibi sorunlara neden olabilir..en basit örnek elimize sürdüğümüz kremlerdir..veya ne bilyim ilaçlar..antibiyotik al ne alırsan al demez doktorlar di mi? gerekli etki için düzenli ve aynı şampuan kullanım şart.

şekerim ben 4 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum bugünde sinamekili karışımda 10.haftam birde bende saçlarıma fön cekmeden düzleştirmeden duramıyordum ama bu uygulamalara başladıktan sonra en aza indirdim sadece önlerini düzleştirip saçlarımı örüyorum süslü tokalar aldım kendime hoş dursun diye
özellikle düzleştiriciyi olabildiğince en aza indirmeye çalış

Bu süre içinde ne kadar uzadı peki tatlım saçın?Her hafta yaptırdığım fönden vazgeçemem ama düzleştiriciyi mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıcamki yaza kadar toparlarsın saçlarım birazcıkboshayallersmile

kıslar ben bu sarımsaklı sampuan ı yaptım ama kullandıktan sonra çok kokuyo ya, öyle böyle değil

sarımsaklı şampuandan sonra normal şampuanla yıkıyorsan
ve hala koku kalıyorsa
elma sirkesiyle durula koku falan kalmıyor
ben bu şekilde yapıyorumzemuszemus

X