Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben de başladım sonunda sositososito
ılk uygulamamı yaptım bekliyorum :hulya:
Umarım uzar saçlarım :Saruboceq:

Bu arada bir şeyi merak ediyorum:
Ben saçlarım doğal sarı, koyultma gibi bir etki yapar mı acaba?
:sm_confused:

canım bazı arkadaşlarımızda saç rengi değişimi oldu ama doğallarda değil,boyalı saçlarda azcık değişim oldu sadece.benim saçım doğal üstüne oryal ile röfleydi.hiç bir değişim olmamıştı mesela

Demekki bu konuda boyalı saça etki ediyor. a.s
Umarım benim de koyulaşmaz, :Saruboceq:
Koyulaşırsa çok üzülürüm senağlama

Demekki bu konuda boyalı saça etki ediyor. a.s
Umarım benim de koyulaşmaz, :Saruboceq:
Koyulaşırsa çok üzülürüm senağlama
bi şey olacağını sanmıyorum canım.yine de her uygulamadan sonra dikkatle kontrol et.bi değişim olmaya başlarsa bırakırsınzemuszemus

bi şey olacağını sanmıyorum canım.yine de her uygulamadan sonra dikkatle kontrol et.bi değişim olmaya başlarsa bırakırsınzemuszemus

Doğru, iyi fikir. alkisalkisalkis
Ama bırakmama da gerek kalmayabilir, sonuçta bu koyultuyorsa, papatya açıyor, yaza az kaldı. sositososito :icecream:

ya cnm bende demin kürü saçıma uyguladım ama saçlarım biraz gür o yüzden az geldi sanki ya diplere sürdüm ama diğer saç uçlarıma falan yetmedi.sadece diplere sürmek yeterli olur mu ki

Kızlar az önce kuaförden geldim.Ona bu kürü anlattım sonra sarımsaklı şampuanı falan oda dediki sarımsaklı şampuan yerine naneli şampuan kullansan daha faydalı dedi bende sadece hmm dedim.Sarımsaklı şampuana devam edicem yinede ben ama:1rolleyes:

meraba kızlar
benim 1 hafta içinde sivilceler geçiyor sonra bunu yapıyorum tekrar çıkıyor :S ama saçlarımdan belli olmuyor ben yılmadan devam edicem

japongülü yarım saat bekletin demiş ama :s hangisini yapsak daha iyi yarım saat beklemekmi 5 saat bekletmekmi karar veremedim

ya cnm bende demin kürü saçıma uyguladım ama saçlarım biraz gür o yüzden az geldi sanki ya diplere sürdüm ama diğer saç uçlarıma falan yetmedi.sadece diplere sürmek yeterli olur mu ki
uzaması için diplere sürmek önemli olan.uçlara sürme nedenimiz,uçlar kırılmasın diye

japongülü yarım saat bekletin demiş ama :s hangisini yapsak daha iyi yarım saat beklemekmi 5 saat bekletmekmi karar veremedim
evet o öyle söylemiş ama sonuç alan tüm kızlar olaraktan hep en az 3-4 saat beklettik.yarım saat bekletip de uzayanı hiç görmedim.kaldı ki bence sürmesi gayet zahmetli oluyor,yarım saat sonra yıkayamam şahsen:kedi:

merhaba kızlar
ben geldimmm sinamekimi yaptım saçlarımada sürdüm bekliyorrum şimdide zamanda geçmek bilmiooo

kızlar biraz önce banyo yaptım ama banyoda saçlarım en az 20 tel dökülüyor. saçlarımın suyunu sıkarken biraz çekiyorum toptan elime saçlar geliyor. gün içinde bu kadar fazla dökülmüyor. sizinde böyle oluyormu ?

sarımsaklı şampuan kullanıyor musun canım

isim verebilrsin bebemmm

canım loreal in yeni çıkan şampuanı var hani.5 etkili dio..ondan aldım kampanya varmış şamp+kremi 10 lira ..çok uygun geldi bana..onu kullandım dün akşam..önce onla yıkadım sonra kürü sürdüm sonra bi daha yıkadım ve kremledim..epey kırığım vardı azalmış...bide geçen hafta 2 kere elidor koparak dökülen saçlar için maske var ya..onu sürmüştüm..bi süre deneyelim bakalım nasıl olacak..ilk izlenimim güzel...sabahtan beir gözüm saçlarımda...kürün de etkisi tabi kaydirigubbakcemile2 zaten uzun zamandır bu markayı istiyordumm...teeeeeeee yıllaaar önce ben küççükkene bi komşumuz misafir gelmiş bize..galiba lise sondayken...milattan önce yani...elidor u bi o zaman kullanmıştım ondan aklımda çünkü (staj paramla almıştım galibam )..neyse..geçenlerde bu komşu kızı bize geldi dedi ki abla(o zamanlar düşünün o benden de küçüktü yani) hani biz size gelmiştik sana saçların çok güzel ne kullanıyosun dediğimizde elidor demiştin..çok güzel parlıyodu saçların dedi..tabiii bu çok hoşuma gitti..düşünsenize nerdeyse 10 yıl önceki olay..o zamanlar küçücük kız hatırlamış nasıl beğendiyse artık..dünde kampanya bulunca kaçırmadım tabi..
bu arada ben bu kürü saç boyadığımız şişeler varya onlarla diplere sürdüm..çok pratik..nerde okuduğumu hatılrmıyorum..bi arkadaş dedi galiba bende öyle sürdüm.tavsiye edebilriim...fısfıs da demişlerdi

sarımsaklı şampuan kullanıyor musun canım

hayır hayatım. okula gittiğim için korktum koku yapar diye onu 1-2 ay sonra kullanırım belki. şu anda organicum kullanıyorum 3. defa kullandım 8-12 yıkamada etkisini gösteriyormuş gerçi. ama çok dökülüyor bende korktum acaba doktoramı görünsem? ama şampuanımdan memnunum yıkadıktan sonra gayet güzel oluyor.

eheheh vallahi de mutlu sana opuyorumnanaktan eed ben çok kişiye söylüyorum fısfıslı şişe diye,ben de o şekilde sürüyorum.yorulursam da elle devam ediyorumkaydirigubbakcemile3

birde çok fazla köpürmüyor biraz fazla döküyorum 350 ml en fazla 1.5 ay idare eder beni o şampuan. saçlarımıda 2 günde bir yıkıyorum. gerçi çok zararlı biliyorum kendi yağıda gerekli ama okul olduğu için mecburen yıkıyorum. üsüne üstlük düzleştirici kullanıyorum. doğal hali çok kötü çünkü. 2 ayda 1de kuaföre gidiyorum kırıklarını aldırıyorum. ama düzleştiriciden vazgeçemiyorum :S
lütfen bir şeyler önerin

öncelikle dökülme sebebi şampuanın mı yoksa bu kür mü onu anlayalım.yağlı saç bakım kürleri kimilerinde dökülme yapabiliyormuş.saç diplerini tıkayıp hava almalarını engelliyordu yanılmıyorsam.kürün bekletme saatini azaltmanı önerebilirim.1- 1,5 saat bekle bi dahakine.bakalım dökülme miktarı değişecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…