Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tebrik edrm cnim 3 ayda büyük başari dogrusu saclarin baya uzamis xD
darışı başımaaaa...

kızlar benim saçlaırm zaten hızlı uzar ama ben daha da çabuk uzasın diye her gün soğuk suyla yıkıyorumm acaba bir etkisi olurmu yaklaşık 1,5 aydır yapıyorum bana saçlarım uzadı gibi geliyorr..

geçen pazar ilk uygulamamı yaptım yarın da 2. uygulamama geçicem ben çok umutluyum bu kürden bakalım inşallah kkontess arkadaşımızınki kadar uzar benimkiler de

canım sanki sertleştiriyor gibime geldi biraz
bir de rahat rahat tararım falan diyodum ama
beklentimmi çok fazlaydı acababilmiyorumkismile
beklentin fazla değil bebem.anında açması gerekliydi saçını.benimkiler ince telli,dolaşıp dururlar.stresli olduğumda da ben kendim dolaştırırım itina ilesempatiksalakcinni ama gliss hep açar,kolayca tararım.sarısını ben de beenmedim pek.sarı ve pembe almıştım.pembesini çok seviyorumzemuszemus hep onu kullandığım için o bitiverdi,sarısı daha yarıda :dilcikar:

tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.[/QUOTE

yok tatlım haftada 1 yapıldığını anladım zaten.sorun o haftada 1 yaparken kürü uyguluyoruz ya sonra duruluyoruz dimi onda aklımda karışmıştı ama durulamamız lazım tabi :kedi:
tabiki de duruluyorsun canım.yağ var içinde.öyle durulmazopuyorumnanaktan

kontess sarımsaqı şampuanına atıpta sora nolacak ne kadar durabilir acaba içinde kalırsa şampuan bozulur die düşünüom

kızlar benim saçlaırm zaten hızlı uzar ama ben daha da çabuk uzasın diye her gün soğuk suyla yıkıyorumm acaba bir etkisi olurmu yaklaşık 1,5 aydır yapıyorum bana saçlarım uzadı gibi geliyorr..
bilmiyorum ki onu bilmiyorumkismile ama her gün soğuk suyla yıkarsam sinüzit,migren ne warsa olurum bensempatiksalakcinni

bu sorunun sorulduğuna eminim ama kaçırdım sanırım göremedim hiç....şampuanın içinde sarımsak kokmuyor muu???:sinifsinif:

tabiki duruluyoruz hayatım. içine yağ koyuyoruz yani durulamamız lazım mutlaka.

asahcakir09 cevabı vermemiştim tatlım :KK70: sen hergünmü içiyorsun bu karışımı ? suna dumankaya haftada 1 için demişti ama ben 2-3 gün falan içiyorum. bende kilo aldırmasından korktuğum için hergün içmiyordum.
bu arada kızlar alnımda sivilce çıkmıştı sanıyorum bu yağlar yüzündendi herhalde ama şimdi alıştılar sanırım :KK70: o sivilceler geçti zaten sivilcede sayılmazdı pütür pütür bir şeylerdi :KK70: :emir_bebek: vücudum şuan başka bir reaksiyon göstermedi :KK70: :sm_cool:

canım ben hergün içiyorum kilom hep aynı ve benim bağırsak sistemimede yaradı hergün belirli saatlerimi tuvalette geçiriyorum kilo tutmaya fırsat kalmıyo yani:)

X