Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar bana müsaade.malumunuz kapmışım şifayı.dinlenmem gerek,iyi gecelerrr :a015:
haftada 1kere bnm için gayet uygun
yanlız bemix ampülü eczaneden isterken ne demeliyim vitamin mi ne kdar peki :kedi:
eed aynen medusanın dediği gibi söylersen verirlerzemuszemussaol medusammm opuyorumnanaktan
e hayırlı olsun madem :kedi:valla ben işi biraz daha abartarak sarımsağın yanında bide turp rendeledim:)))))))))))
inşallah canım opuyorumnanaktanhemen esımı aradım sinameki alsın dıyee alddı bırazdan getırırı bende uyguluycamm ınsallah yararı olurr
merabaaaaa :)
bende saat 7 de 3.yü yaptım bekleticem biraz hadi bakalııııımmmmmmm :)
ne konuda aşkommsempatiksalakcinnikkontess aplaaa bana da bi tavsiye verirmisin:kedipuyorumnanaktan
o dediğin yağdan bende de var,saç uçlarıma sürüyorum arada...birde bir şey sormak istiyorum
ben bu kürü aktardan aldığım saçbakım yağı diye bir karışımla yapıyordum içinde bir takım yağlar varmış badem yağı susam yağı vs. ama sadece 1 tatlı kaşığı kaldı 4. kürü onunla yapacağım. evde ısırgan yağı ve çörekotu yağıda var onlar bayağı var 3 ay idare eder beni ikiside. onlarla yapsamda olur mu
ne konuda aşkommsempatiksalakcinni
o dediğin yağdan bende de var,saç uçlarıma sürüyorum arada...