Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben daha çok kıtlık çıktığında 1 lt sütün eşit miktarlarda nasıl insanlığa dağıtılacağını anlarım anlatırım:KK70:DD

ben bir ara iç mimarlığı çok istemiştim.biri sordu , ne olcaksın diye.iç mimarlık istiyorum dedim.ne iş yaparlar dedi,anlattım.dedi ki : ben bi mağazaya gidip bi kaç koltuk dolap vs alsam,evimi düzenleyemez miyim kendimce?sana ne gerek var... ben dumur kaydirigubbakcemile3

asırnaşık şey
yaptıran var canım sen merak etme deseydin
oda yetenekle alıo
m,marlık en iyisi iyide parası var tam benlik forever mimarlık :lepi::lepi:

marjinal maliyet beni bozar.final öncesi çalıştım,geçtim ve unuttum kendilerini kaydirigubbakcemile3 alay etme kız ,zten sesim çıkmıoomafoldumben

:KK70:D olsun çıkmasın daha iyi işte birilerinin kafasını fazla şişirmessin bak bu mübarek günde sana ceza bence bunda bir işaret var kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana geçmiş olsun kkk cımm

:KK70:D olsun çıkmasın daha iyi işte birilerinin kafasını fazla şişirmessin bak bu mübarek günde sana ceza bence bunda bir işaret var kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana geçmiş olsun kkk cımm

o birileri bgn telde knştuklarımın %90 ını duymadı zten :roflol: merci kuşum:kedi:

ah o mübarek gnlerdeki dualarımı duysa da Allah,bir de ona göre güsel işaretler yollasa =( amin

şuan şoktayım bu saçlar 3 aydamı uzadı akannehir akannehir akannehir

kontess seni istikrarından dolayı kutluyorum
bıkmadan usanmadan kullandın ve 3ayda bukadar uzadı
mükemmel olmus masallah
bnmki anca 1 yılda bukdr uzuyor
buarada sac rengin cok güzel bnmkine cok yakın hosuma gitti
boshayallersmile

kontess seni istikrarından dolayı kutluyorum
bıkmadan usanmadan kullandın ve 3ayda bukadar uzadı
mükemmel olmus masallah
bnmki anca 1 yılda bukdr uzuyor
buarada sac rengin cok güzel bnmkine cok yakın hosuma gitti
boshayallersmile

teşekkürler bebişim:kedi: kullanmanı tavsiye ederim,madem zor uzuyorlar...denemekle bi şey kaybetmezsin.hem haftada 1 kere,üşenmezsin dezemuszemus

X