- 15 Kasım 2009
- 2.161
- 5
ne çalışıyonus siz sevgi pıtırlarrıımmm :asigim:
ders çalışıyoruz kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne çalışıyonus siz sevgi pıtırlarrıımmm :asigim:
kız allah senin iyiliğini vere nihali nasıl tanımassın behlülün nişanlısı varya
ders çalışıyoruz kuzumm
oh be üzerimden yük kalktı
yoksa bu gece uyuyamazdım sağa dön adanan sola dön bihter kalk nihal bidaha yat behlül derken sabah olurdu:roflol::roflol:
ne dersi kızlar?*
yoksa sizde mi benm gbi öss ye grceksnz :1no2:
onu bildim de ne dersi çalışıonus ki ddm
Ahahahakaydirigubbakcemile3
Bende bi bakıyım neler yazılmış dedim neyle karşılaştım çok yaşayın emiiikaydirigubbakcemile3
Amaann yine bişey olur devam eder bu olay bence uyuz ederler bizikaydirigubbakcemile3
Neyse konumuza geri dönersek benim saçlar aynı hızda uzuyor gibi gerçi daha bikere yaptım ama en azından bemiks kutum bitene kadar (yani 1 tane yaptım 4 hafta kaldı) yaparım..
arada sadece sinameki ve badem yağınıda yapmayı düşünüyorum..
hımmm,hiç sefmesdim ben onu lisedeykene eyvahedigeldismile kolay gele sana kuşummm opuyorumnanaktanben şu an atatürk ilk.ve ink tar.deyim.....
öss mi akannehir eneeemmm yerim kız seniii,kıyamam :kedi:
ya canımm çok moralim bozuluoo ilk sınav yaklaştı 45 gün var canım ders çalışmak istemio 2 gündür çalışmıorum kendimi çok suçlu hissediyorum kazanmam lazım bu sene mafoldumben
hımmm,hiç sefmesdim ben onu lisedeykene eyvahedigeldismile kolay gele sana kuşummm opuyorumnanaktan
ben şu an atatürk ilk.ve ink tar.deyim.....
hata 1 : moral bozukluğu ve stress.ben öss ye 2kere girdim.bizim zamanımızda tek sınavdı.ilk girişimde fecciii stressliydim.fen öğrencisi olmama rağmen matematik ve türkçe yapıp çıkmıştım.ikinci girişimde,sınıfımızda bi kız vardı.o kadar rahattı ki anlatamam sana.gözetmen kuralları okuyordu,ilk şu kdr dk çıkamazsınz,kutuları şöyle işaretleyin fln diye.hepimiz pür dikkat dinliyoz.zaten gerginiz.bu kız da dönmüş sırtını camdan bakıyor,hoca uyardı.kız da : amaann ben biliyom bunları hocaa dedi aynen bu şekil kaydirigubbakcemile3 anında tüm gerginliğim gitti.sınav da çok rahat geçti.teşkür ederim o kıza her nerdeysekaydirigubbakcemile3
eed öyle yaa bilmiyorumkismile gerekli bi şey tmm ama çok uyutuo adamı.ben hocasını da sevmezdim,belki ondandır:asigim:tarih maalesef ilkokuldan tut .üniversieteye kdar al işte bizde elimiz mahkum...
benim de istatistik ve işletme derslerim vardı üni deeyvahedigeldismile Allah sabır versin sana kuşum.cidden kasıntıdırlar,bilirimben onu verdim zaten tarih vbç derslerden hiçbirzaman sıkıntım olmadı bayılırım tarih çalışmaya benim bu sene 4 dersim var şimdi iktisata çalışıyorm birde kahrolası istatistk var o dersi geçmem hakkında şüphelerim varkaydirigubbakcemile3
hata 1 : moral bozukluğu ve stress.ben öss ye 2kere girdim.bizim zamanımızda tek sınavdı.ilk girişimde fecciii stressliydim.fen öğrencisi olmama rağmen matematik ve türkçe yapıp çıkmıştım.ikinci girişimde,sınıfımızda bi kız vardı.o kadar rahattı ki anlatamam sana.gözetmen kuralları okuyordu,ilk şu kdr dk çıkamazsınz,kutuları şöyle işaretleyin fln diye.hepimiz pür dikkat dinliyoz.zaten gerginiz.bu kız da dönmüş sırtını camdan bakıyor,hoca uyardı.kız da : amaann ben biliyom bunları hocaa dedi aynen bu şekil kaydirigubbakcemile3 anında tüm gerginliğim gitti.sınav da çok rahat geçti.teşkür ederim o kıza her nerdeysekaydirigubbakcemile3
benim de istatistik ve işletme derslerim vardı üni deeyvahedigeldismile Allah sabır versin sana kuşum.cidden kasıntıdırlar,bilirim
hayatım ben orman mühendisliği okudum.diyeceksin ki o ne kaydirigubbakcemile3 orman genel müdürlüklerinde şef olan insanlar kendileri.Türkiye ormanlarından biz sorumluyuz yani kaydirigubbakcemile3 böceğinden,toprağından,ağacından her bişeyciğinden.ayrıca fidanlıklarda,harita-kadastroda,toprak analizleri ile ilgili çalşmalarda,adliyelerde de çalışabliyoruzcanım bende fen öğrencisiyim dersler zor bu sene bu kadar stres yaşadım bidaha yaşamak istemiyorum.iki aşamalı sınavdan 4 5 gün önce sınavlarımız var düşün yanii devamsızlıkta yapamıcaz. sen ne mühendisi okudun? stres kötü bişey biliorum bildğin herşeyi unutturuo insana inş canım rahat bi şekilde girer kazanırım şu sınavı