Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım sen de gelip laf söyleme..hem gel sataş hem de millet laf söyleyince kız..istemiyorsan susacaksın...burda insanlar konuşuyor arasında..sen herhalde diğer başlıkları incelemeden atladın buraya..benzer konuda açılmış onlarca başlık var..herkes deneyimlerini paylaıyor...sana ne oluyor ki gelip laf atıyosun

Son düzenleme:
tatlım bugün 2. denememi yapıcaktım ama sinemaki kalmamış evde. ısırgan otu kullansam olur mu sence?

hiç bişey yapmamaktan iyidir bi deniyim bakalım :))

bu arada söylemeden edemicem, salı günü ilk denememi bemiks ampul kırmadan yapmıştım. yarım cm uzamış :)))) bugünde bemiks ampulde koyup deniciiim :))

bu arada söylemeden edemicem, salı günü ilk denememi bemiks ampul kırmadan yapmıştım. yarım cm uzamış :)))) bugünde bemiks ampulde koyup deniciiim :))
ohh süperrr hadi bakalım dewamı da gelsin inşallaaahhhh opuyorumnanaktanhihoyyyt

yuhh süper olmuş yaaa 3 ayda dehşet bir fark. bnm 3 ayda 3,5 cm anca uzuo artı ince telli oldugundan böle sizinki gibi sönük yıpranmş malesf.. sonuç süper bnde deneyeym. ne kdr aralıklarla maskeyi yapıyorsunuz acaba haftada bir flnmı yani

yuhh süper olmuş yaaa 3 ayda dehşet bir fark. bnm 3 ayda 3,5 cm anca uzuo artı ince telli oldugundan böle sizinki gibi sönük yıpranmş malesf.. sonuç süper bnde deneyeym. ne kdr aralıklarla maskeyi yapıyorsunuz acaba haftada bir flnmı yani

eed bitanem haftada 1 yapıyorum zemuszemus benimkiler de ince tellidir

Canım bu karışım biraz kokuyo yıkanınca da saçtan cıkmıyo gibi geliyo bana.Ne yapmak lazım kokunun geçmesi için?

sLmm kızlaaar ben geldimmm hihoyyyt
her hafta sinameki yapıcam ayrıca aralarda turplu su yapıcam şimdi ypmaya gidiorm bakalım ikisi birden etki ederde upp uzun olur saçalarım :))) :Saruboceq:

canım haftada 1 den fazlası zararlı die biliyorum benneyaptımki

kontesciimmmmmmmmm :KK70::KK70:
daha önceki yazılarında karışım 5-6 saat kalsın saçında demişsin hayatım. ben 2 saat tutuyorum yeterli olurmu sence ? :)

X