- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 32
biraz aldır bebem,sağlıklı görünür.hem daha iyi uzuyacak zaten yerimseniben
tamam tatlışşş sagoll opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz aldır bebem,sağlıklı görünür.hem daha iyi uzuyacak zaten yerimseniben
kkk cımm saçlarının maşalı hallerine bayıldım zaten sanada cok yakışıyor daha öncede görmüştüm zemuszemus
jeliyy ne sildin kız.kaçırdım ben :1shok:
hayatım hamileyken kullanan bir kaç kişi oldu ama sen yine de bi doktoruna danış,için rahat etsina.s.slm canım bu sac uzatma kürlerini hamileyken uygulayabılırmıyız bır sakıncası oluyomu??
salla yavrum.tüm arıza konyalılar bana sarıyor zaten kaydirigubbakcemile3
canım sen demişsin ya fön çektirp eklerm belki die kaydirigubbakcemile3
ben de sana 'çakmalığı' iade ediyorum o zaman, tepe tepe kullanyerimsenibenağzını topla...arıza lafını da sana iade ederim aynen
ayh ben onu hiç kullanmadım kuşum,ne desem yalan olur bilmiyorumkismiletatlım bugün 2. denememi yapıcaktım ama sinemaki kalmamış evde. ısırgan otu kullansam olur mu sence?
ohh süperrr hadi bakalım dewamı da gelsin inşallaaahhhh opuyorumnanaktanhihoyyythiç bişey yapmamaktan iyidir bi deniyim bakalım :))
bu arada söylemeden edemicem, salı günü ilk denememi bemiks ampul kırmadan yapmıştım. yarım cm uzamış :)))) bugünde bemiks ampulde koyup deniciiim :))
yuhh süper olmuş yaaa 3 ayda dehşet bir fark. bnm 3 ayda 3,5 cm anca uzuo artı ince telli oldugundan böle sizinki gibi sönük yıpranmş malesf.. sonuç süper bnde deneyeym. ne kdr aralıklarla maskeyi yapıyorsunuz acaba haftada bir flnmı yani
hiç bişey yapmamaktan iyidir bi deniyim bakalım :))
bu arada söylemeden edemicem, salı günü ilk denememi bemiks ampul kırmadan yapmıştım. yarım cm uzamış :)))) bugünde bemiks ampulde koyup deniciiim :))