Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1 cm Uzayan Saçlara Ne Dersiniz?

6.uygulamamı bugün yaptım henüz 1.kürümün tamamlanmasına 2 uygulama varken benim 1 hafta önce kestirdiğim kahküllerim şuan gözüme giriyo üstelik yuvarla fön çektiğim halde ki çekmediğim zamanı düşününnnn :) :) bu kür bir mucizeeee

merhaba kızlar konuyu geç görmüş biri olarak cvp vermek istedim :) bende yaklaşık 5 hafta önce başladım bu küre yani 5. uygulamamı yaptım öyle deli gibi bir uzama tabiki yok şuanda ama saçlarım canlandı ve tabiki kaşıntı yapabiliyor çünkü saçların uzadığını ordan anlıyorum :) 3 hafta sonra ara vericem zaten denildiği üzere uzama ara verilen dönemde oluyormuş. buradada olumlu sonuçlar görünce iyice heveslendim. bu arada ben haftada 1 zeytin yagı ve yumurta sarısını kullanıyorum. karıştırıp saça bir güzel yediriyorum 2 saat fln tutuyorum yıkadıktan sonrada lavanta suyu fısfıslıyorum saçıma saçlarım inanılmaz parladı ve ince telli biri olarak kalınlastırdı:) bunuda denemenizi tavsiye ederim :) Hoşçakalııınn :)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar :)

Küre ara vermiştim biraz da düzensiz oldu. Şu an detliyim bitince saçımı boyayıp tekrar başlayacağım. İlk kürüden sonra (tam yapmamış olmama rağmen) güzel bir uzama oldu. Kahküllerim küçücüktü. Yolda yürürken rüzgardan horoz ibiği gibi kalkıyorlardı şimdi kulağımın arkasına atabiliyorum.

Tekrar başladğımda yeniden yazacağım bakalım. Gerçekten çok işe yarıyor..

evet kızlar sinameki ile saçlarımın uzama boyutunu artık paylaşabilirim sanırım . 2. kür turuna yeni başladım sayılır. omuzlarımdan bir parmak aşağıdaki saçlarımın son hali(resim biraz kötü çekilmiş kusura bakmayın ) eee bi motivasyon ve tebrik alkışı bekliyorum düzenli yaptığım için

Anaaaaaaaaaaa

Harika uzamis yaaa cok sasirdim ben toplasan 4cm elde ettim sinamekiyle
Saçininda uzayasi varmis belliki, 2nci turdada boyle devam ederse yaz'a bi rapunzel daha eklenir

haftada 1 yaptım canım. ama bazen kozmik bakım günlerine geliyorsa o zaman 2 kez yaptığımda oldu

balkanic nerelerdesin kız bizim diğer topikte niye yoksun hadi ama foto bekliyoz arada :)

bunları yabancı ülkelerdede keşke bula bilsek

Merhaba arkadaslar
Sinemaki aldim fakat bemiks ampul bulamiyorum. Acaba vitamin haplarini ezerek karisima ilave etsem ayni etkiyi alabilir miyim? Evet alabilirsin derseniz kac tane hap bir ampul yerine gecer?

Bu arada sari boyali saclarimi tekrar kahverengiye boyadim. Renginde herhangi akma acilma olur mu? Tekrar tekrar boyamak istemiyorum zaten uclari bir hayli yanik...

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende malzemelerı alıyorum küre başlıcam dun saçlarımı kestım ucları cok kotu dıye ama uzun sacı sevdıgım ıcın hemde saglıklı saç elde etmek ıcın yapıcam bu kuru.

yapılısı hakkında sızden bılgı ıstıyorum.mesela her ampül bir kullanım ıcınmı :26:

bırde son soru saçları cokmu rengını acıyor..

Arkadaslar bir bilen varsa yardimci olabilir mi acaba.
Sinameki kuru icin bemiks ampul bulamayanlar alternatif olarak b vitamini hapini ezip karistirilabilir mi?
Ayni soruyu daha once de sordum ama bir bilene denk gelmedi sanirim

Bu arada bugun b vitamini hapiyla ilk sinameki karisimimi bugun uyguladim. Haftada bir de zeytinyagi+yumurta karisimini uygulayacagim. Insallah ben de uzun saclara kavusurum.
Zeytinyagi saclari cok besliyor ve guclendiriyor arkadaslar. Daha once denemeyenlere tavsiye ederim.

Son düzenleme:
canım evet her ampul tek kullanımlık biraz açılmalar oluyor ama elde edilen sonuca değer kolay gelsin canım..

canım olabilir ama bemiks nasıl bulamıyosun yurtdışında filan mı yaşıyosun orda farklı bişi diyolardı bemiks yerine öğrenelim ondan kullan bu arada zeytinyağında muhakkak sarımsak da bulundur çook faydalı...şimdiden upuzun ipek saçların olsun kolay gelsin

saol canım tşkler.ampullrı bugun aldım duzenlı olsun dıyede kendıme program yaptım pazar gunu başlıcam hr pazar artık.:)

saçlarım uzundu dun akşam kestım uzulmuyorum cunku saglıklı uzasın ıstıyorum normalde ayda 1 cm uzuyor ama daha cok uzamasını ıstıyorum bakalım ıse yarıcakmı.

grıye kaldı sınemakı otu ıle badem yagı bugun alabılırım onlarıda.saç acılmasını sordum cunku yakın zamanda boyattım bu rengıde sevdım o yuzden canım :26:umarım ıse yarar yaa

anladım canım kürün iyi geleceğine inanıyorum hazır saçın da makas görmüşken daha fazla fayda sağlıcaktır..bu arada saç rengin açılır daha doğrusu boya akacaktır ama tavsiyem kür süresince boyama tekrar..kür tamamen bittiğinde boyarsın nasılsa akıp gidecek..boyanın renk tonunu yada nosunu unutma yaz bi kenara uzuun saçlarını da aynı renge boyarsın :) bu arada arada foto bekliyoz gelişmeleri görmek için hem sen de buraya foto eklediğinde dışardan bi gözle bakmış olursun daha da bağlanırsın küre

aldım malzemelerın hepsını kestım saçları ama genede kırık var gozum bıranda cok kısa gormsın dıyede cok fazla almak ıstemedım.resım çekebılırsem kndı basıma koyarım canım.bu halını cekerım perşembe akşamı ıslakken .bu arada zaten kür bitmeden boya yapmıcaam.numarasını bılmıyorum kı canım daha 10 gun once kuafor boyuyor saçları kullu kumral rengım.
kımıde demıs saçların dıplerıne sur o zaman cok acılma olmaz.pazar gelsede bende ılk kürümü yapsam sen kaçıncı turdasın

Son düzenleme:

canımcım kürü zaten saç diplerine uygulucaksın ha kalan olursa diğer kısımlara da yedirebilirsin..bu arada bence hemen kuaföre sor sen geçen sefer ne renge boyamıştın diye o tonunu unutmasın bari..kırıkların için hindistancevizi yağı kullanabilirsin yada bademyağı yada zeytinyağını ılıtıp kullanabilirsin canım..ben 2turumu yapıp bırakmıştım epeydir şimdi gene başlıcam bana iyi geliyor çünkü bide bu aralar ihtiyacım var ben de kısalttım saçlarımı bide röfleden ötürü dökülüp azaldı saçım eskisi gibi gür kabarık canlı olsun istiyorum..inşallah istediklerimize kavuşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…