Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım inşallah etkisini görürüz hepimiz ben uzama etkisini hemen fark ederim galiba çünkü önümde kahküllerim var :)
kızlar birşey sorcam ben ayın bi 10 unda bide 14 nde yaptım sonra istemeden ara verdim yeniden başladı m ayın 27sinde ve bugün yani 5 maartta yaptım...sizce ilk iki uygulamamı sayayım mı yoksa yeniden başlamış gibi 2 kür olarak m sayayım
kızlar bişi sormak istiyorum bnde başlıcam bu küre ama saçım sinamekiye alışır sonrasında bi zarar verir mi diye korkuyorm biraz çnkü çok yıprandı saçlarım yeni yeni düzeliyo gene kötü olmasını istemiyorum
bende uygulamaya başladım ama saçımda kırıklar var
bir şey olur mu
Kızlar ilk tur tamamlamak için kürü kaç kez uygulamak gerekiyor?
8 hafta uygulamak gerekiyor
ne zaman ara vermek gerekiyo benim de 3. yapışım olucak haftada 1 kez yapıyorum
teşekkürler canım :) şuan 4.uygulamam kafamda :)
bi uzama oldu mu gözler görünür? yani 3-4 cmi kasdetmiyorum daha fazla??oo ne güzel.. ben 15 günlük aradayım şimdi. 1 haftam kaldı sonra 2. tur
bi uzama oldu mu gözler görünür? yani 3-4 cmi kasdetmiyorum daha fazla??
haftada kaç kez uyguladın acaba bu kuru, ben haftada iki kez yapmayı düşünüyorum faydası olur inşallah bir de ilk kürden sonra kafa derimde kaarıncalanma var bu normal bir etkimidir merak ettim