bende gerçekten uzattı belki sen fark edememişsindir ilk kür bitince çok net anlaşılıyo çünkü =)
anladım canım, bugün tekrar başlıyorum o halde, sonuçları yazarım kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gerçekten uzattı belki sen fark edememişsindir ilk kür bitince çok net anlaşılıyo çünkü =)
Daha hiç uygulamadım ama eğer daha çok etki ederse uygularım.
O arkadaşla iletişime geçebilir misiniz acaba nasıl gidiyormuş etki etmiş mi? :92:
kızlar ben 9. uygulamamıı yaptım 3 gün sonra 10. yu yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu haberiniz olsun bizzat denemiş biri olarak söylemek istedim inşallah sizin saçlarınızda uzar =* =))
gerçekten o kadar uzatıyo muuu??? ben bi ara denemiştim 2 kere 3 kere falan yapmışımdır maksimum, ama pek bi etkisini görememiştim :/
valla o bir kere yazdı buraya sonra kaçtı
vaayyyy hayırlı olsun ben de 3 kere yaptım bıraktım boyamın rengini çok berbat bir hale getirdi ama uzadı yani 3 kere uyguladım ben aşağı yukarı 4 cm uzama var şu an. saçımı eski haline getirip tekrar devam etmeyi planlıyorum.
bence devam etmelisin. işe yaradığından eminim ben
Saçlarımı biraz önce yıkadım mis gibi oldu pantene doğal sentez saç serumumuda sıktım bu hafta ki ilk kürümdü bakalım 1 ay sonra nasıl bir sonuç alacağım :)
inş uzar yaa bişey sorucam hiç yumurtalı maske denedin mi daha önce hani protein sonuçta saç için baya faydalı sinameki kürünün içine onu da katsam çok mu karışık olur
Valla ben yumurta,zeytinyağı ve biraz sütü saça parlaklık versin diye yapıyordum kuzenim kuaför o söyledi baya güzel bir sonuçta veriyo ama kokusu kötü ama sinamekinin içerisine hiç denemedim tarife sadık kalıcam şu bir ay :)
canım bu uzama evresi dediğiniz zaman diliminde o iki hafta yani kürü bırakmayıp devem etsek birşey olur mu çünkü bu araştırdığım yerlerde hiç öyle birşey duymadım çekiniyorum açıkcası 8 hafta kullanıp da 2 hafta boş geçirmekten..
sinamekeli kür gerçekten süperr ama bana bir çay bardağı yetmiyo daha fazla yapıyorum sarımsaklı şampuan denedim bikere iğrençççç ötesi kokuyo hemen attımm ve şampuanın içine bişeyler karıştırmaya karşıyım iyi temizlenmezse saç dökülür bu sefer umarım saçlarımız hemen uzarrr
ben de başladım..saçlarım artık belime gelsin istiyorum hem de çook.... işe yararsa yazacağım inşallah yarar......bu sinamekinin ne gibi bir özelliği var acaba merak ettim kim nerden bulmuş ki bu kürü bu kadar işe yaramış..
inş uzar yaa bişey sorucam hiç yumurtalı maske denedin mi daha önce hani protein sonuçta saç için baya faydalı sinameki kürünün içine onu da katsam çok mu karışık olur
2.uygulamamıda pazar günü yaptım 3 saat beklettim daha sonra yıkadım arkadaşlar :)bakalım 1 ay boyunca neler olacak :)
ben 3. uygulamadan itibaren uzama gördüm ya iki hafta sonunda yaklaşık 3 cm uzadı. daha bırakma aşamasına gelmedim bakalım ne olacak.
ben 8 hafta uyguladım 3 hafta dinlemedeydim.bugün 2. turuma başladım şu anda kafamda:) aynı zamanda sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum.saçlarım çok güzel oldu herkes çok güzel diyor herkes fark ediyor değişikliği istediğim uzunluğa 5 cm kadar kaldı.çok mutluyum :)
canım sarımsaklı şampuan olarak ne kullandın sen bende şuan elseve kullanıyorum memnunum ama bitkisel birşeyler kullanmak istiyorum Zigavus kullanıcam daha önce kullandım ama oda pek az ya 2 haftada 20 tllik şampuan bitiyor