Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1 cm Uzayan Saçlara Ne Dersiniz?

kızlar birşey sorcam ben ayın bi 10 unda bide 14 nde yaptım sonra istemeden ara verdim yeniden başladı m ayın 27sinde ve bugün yani 5 maartta yaptım...sizce ilk iki uygulamamı sayayım mı yoksa yeniden başlamış gibi 2 kür olarak m sayayım

kızlar bişi sormak istiyorum bnde başlıcam bu küre ama saçım sinamekiye alışır sonrasında bi zarar verir mi diye korkuyorm biraz çnkü çok yıprandı saçlarım yeni yeni düzeliyo gene kötü olmasını istemiyorum

3. uygulamam şuan kafamda :) yaklaşık bir saat oldu yarın dersim olmadığı için bugün saçlarımı sarıp sarmalayıp yatacağım sabah uyanınca yıkayacağım ne kadar çok durursa o kadar iyi nüfuz eder deriye diye düşünüyorummm :) kızlar birde ben saç uçlarıma bu kürü uygularken zeytinyağı sürüyorum boylara ve uçlara çok iyi geliyo tavsiye ederim :)

çok sevindim canım inşallah etkisini görürüz hepimiz ben uzama etkisini hemen fark ederim galiba çünkü önümde kahküllerim var :)

zaten önce kısa saçlar uzuyor biliyor musun çok ilginç bir şekilde benim de kısacık kahküllerim vardı şimdi azıcık düzene girdiler.

normalde 21 inde yapman lazımmış bi hafta sonra yapmışsın. yani 2 hfta ara vermiş olmuşsun. bence yeni kür gibi düşün. :26:

şu ana kadar kullanıp da bi sıkıntısı ola olmadı. gliserinli su çok işe yarıyor onu mutlaka yap saçın düzelir. hatta direkt gliserin de sürebilirsin banyodan sonra. nemi hapseder. ama çok sürme çabuk yağlanır bu sefer de. hatta gliserin ve zeytinyağı bir arada kullanırsan en azından yıpranmayı çabuk düzeltirsin. sinameki ilk başlandığında biraz dökülmeye sebep olabiliyor ama sonra düzeliyor hatta saç parlamaya fln başlıyo. bence sıkıntı olmaz ama son karar senin

bende uygulamaya başladım ama saçımda kırıklar var
bir şey olur mu

üstteki arkadaş için söylediklerim senin için de geçerli

Eki Görüntüle 650254

1. tur sonunda elde ettiğim uzama. nasıl sizce ?

gayet güzel uzamışşş hayırlı olsunnnnn

saol canm dün ilk uygulamayı yaptım bakalım :) gliserini de kullanıcam inş uzar artık saçlarım :)

şuan 5. uygulamam kafamdaaa 8. uygulamaya yani birinci kürümü bitirmeye çok az kaldıııı :)

bi uzama oldu mu gözler görünür? yani 3-4 cmi kasdetmiyorum daha fazla??

şimdilik fotodaki kadar. 2 haftalık aradayım şimdi. pazar günü bi foto daha çekcem ara dönemde uzamış mı diye bakıcam. paylaşırım burda. ama uzadığını hissediyorum. kendi saçlarım geldi baya

2. tura başlamayı düşünmüyorum. 2 ay biotin denicem. hem saçlarım hem de tırnaklarım için

haftada kaç kez uyguladın acaba bu kuru, ben haftada iki kez yapmayı düşünüyorum faydası olur inşallah bir de ilk kürden sonra kafa derimde kaarıncalanma var bu normal bir etkimidir merak ettim

haftada kaç kez uyguladın acaba bu kuru, ben haftada iki kez yapmayı düşünüyorum faydası olur inşallah bir de ilk kürden sonra kafa derimde kaarıncalanma var bu normal bir etkimidir merak ettim

bende de aynı şey oldu fakat kötü bir etkisi olmuyor merak etme saç uzadığı için büyük ihtimal köklerde kaşınma yapıyordur :)

Selamm kızlar, ben de bu küre dün gece başladım. Saçlarım oldukça kısa. Bana kalırsa ben bu halinden memnunum ama erkek arkadaşım saçını biraz da uzun görmek istiyorum deyince, iş başa düştü =) Dün gece ilk kürü yaptım ama evde olduğum için maskeyi hala yıkamadım. Sorun olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…