Evet ilk idrarla yaptımİlk idrarlamı yaptın
İlki silik ama 2. De niye bişey çıkmadı ki yaEvet ilk idrarla yaptım
Kan ver canım ben öyle yapıcam garanti olurOrdamsiiniz ?
doğum yaptinzmi acaba çok merak ettim siziKeşke bir idrar testi daha yapsanız zaten koyulaşma ile fark edersiniz eğer pozitif ise
Aleyküm selam canımSlm kızlar
Adet gunume 5 gun kaldi gelmezse oyle yapiyim canimKan ver canım ben öyle yapıcam garanti olur
Yaptım ben canım bugün kan testi var gibi bakalım hayırlısıyla inşallahAdet gunume 5 gun kaldi gelmezse oyle yapiyim canim
Sen. Ne zman kan testi yapcan ?
Ayyy hadi insallah canim ya cok sevindim kac cikti degerinYaptım ben canım bugün kan testi var gibi bakalım hayırlısıyla inşallah
47 çıktı canım ya allaj razı olsun darısı tüm isteyenlereAyyy hadi insallah canim ya cok sevindim kac cikti degerin
Masallah masallah amin. Insallah Rabbim banada nasip etsin hayirlisindan sagliklisindan insallah ya bende 1 senedir istiyorum ama gecen resmini attim ya ilk defa silik cikti tekrar yaptiydim bisey cikmadi simdie kan vermeye biraz korkuyorum ya senin belirtin varmiydi ?47 çıktı canım ya allaj razı olsun darısı tüm isteyenlere
Evet cnm yaptım 6 gün oldu çok şükür rabbime kuzumuz geldi darısı tüm isteyenlere insallah .doğum yaptinzmi acaba çok merak ettim sizi
Saglik ocaginin sonucuna internetten bakabilirsiniz ki. Saglik ocagina bir daha gittiginizde sifre isteyin. O sifreyle internetten bakiliyor. Hem ayni gun ogrenmis olursunuz. Bu test icin gec oldu ama baska zaman isinize yarar. Ayrica edevlet sifresiyle e nabiz sistemine de bir bakin. Belki oraya da yuklemislerdir.Eki Görüntüle 2211843
Hamileyimdir demi 6 aydir bekliyoruz acillerde kan alip baktiramadim gunduz muayeneye gel diyolar sinir oldum saglik ocagindada 1 gun sonra sonuc veriyolar yarin tekrar test mi yapsam acaba ne dersiniz
Tesekkur ederim canim e nabizi biliyorum ora cikmiyo daha once bakmistim ama o sifre dediginizi yarin sorarim aile hekimine verirse cok iyi olur biraz mesafeli saglik ocagi cok hareket etmek istemiyorum nolur nolmaz korkuyorum ya iyiki soyledin allah razi olsun insallah boyle biseyi kullaniyolardirSaglik ocaginin sonucuna internetten bakabilirsiniz ki. Saglik ocagina bir daha gittiginizde sifre isteyin. O sifreyle internetten bakiliyor. Hem ayni gun ogrenmis olursunuz. Bu test icin gec oldu ama baska zaman isinize yarar. Ayrica edevlet sifresiyle e nabiz sistemine de bir bakin. Belki oraya da yuklemislerdir.
Hekim degil de danismadan alabilirsin. Umarim isine yarar :)Tesekkur ederim canim e nabizi biliyorum ora cikmiyo daha once bakmistim ama o sifre dediginizi yarin sorarim aile hekimine verirse cok iyi olur biraz mesafeli saglik ocagi cok hareket etmek istemiyorum nolur nolmaz korkuyorum ya iyiki soyledin allah razi olsun insallah boyle biseyi kullaniyolardir
Eki Görüntüle 2199129Merhaba tatlış anne adayları birşey soracağım çok erken ama bugün dayanamadım ve test yaptım yumurtlama dönemimden 7 gün geçti daha adetime de 8 gün var...
Ben T yerinde hafif pembe bir çizgi görüyorum yoksa öylemi sanıyorum elimde bakınca dah net gözüküyor fotoğrafta çok belli olmuyor. Sizce hamile olabilme ihtimalim varmıııı pazartesiyi bekleyemedimmmmm
Eki Görüntüle 2199129Merhaba tatlış anne adayları birşey soracağım çok erken ama bugün dayanamadım ve test yaptım yumurtlama dönemimden 7 gün geçti daha adetime de 8 gün var...
Ben T yerinde hafif pembe bir çizgi görüyorum yoksa öylemi sanıyorum elimde bakınca dah net gözüküyor fotoğrafta çok belli olmuyor. Sizce hamile olabilme ihtimalim varmıııı pazartesiyi bekleyemedimmmmm
Benimde suan boyle pekki bndemi hamileyimEki Görüntüle 2199129Merhaba tatlış anne adayları birşey soracağım çok erken ama bugün dayanamadım ve test yaptım yumurtlama dönemimden 7 gün geçti daha adetime de 8 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?