Gebeliğe Hazırlık Hafif pembe Silik çıkan gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah gittim kan vermeye almadılar hemşire şu anda belli olmaz adetinden 4 5 gün geçsin dediler eğer olmazsa adetin o zaman alalım kan tam belli olmaz dedi şimdi bekle dur

cebinden paramı çıkacakmış acaba hemşire hanımın
hem sanane yap yani ,
insanlar bunun için siğorta ödeyip prim yatırıyor , tövbe yarabbim yaaaa,

Kanda kesin çıkar diye bekledim aslında net olsun diye hayırlısı olsun yarın bir test daha yapayım bu sefer sonuçtan korkar oldum valla

Canim korkma silik cizgiyi gördükten sonra aradan 5 gun gecmis artik netleşmistir. Testlerin yanlış cikmasi düşük ihtimal. Kan testini bekleyip stres olmaktansa idrar testini yap rahatla. Inş bebisin seninledir hayirlisi olsun canım guzel hebrlerini bekliyoruz

İnşallah teşekkürler

Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederim yolda miniğim varrrr bebek bekleyen tüm güzel annelerimede hayırlısını temenni ediyorum
ooo maşallah Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Bundan sonra 2 kişi düşün yaşa.. mutluluklaaar

Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederim yolda miniğim varrrr bebek bekleyen tüm güzel annelerimede hayırlısını temenni ediyorum

Çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla hayırlı bir evlat olsun inşallah.

hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim:) ilk fotoğrafta da çok belli zaten. ama sonradan da yapmışsınız iyice netleşmiş. Ben de bata 4 gün kala öğrenmiştim. kan da 42 çıktı. 4 gün sonra tekrar kan vermek istedim sağlık ocağına gittim. doktor dedi ki yok daha belli olmazmış, kanda çıkmazmış. daha önce yaptırdım deyince şaşkınlık içinde kan vermeye gönderdi beni.
sizin hemşirenin de daha dünyadan haberi yokmuş. Sağlık ocağına gidecekseniz. adetim 1 hafta geçti deyin öyle kan verin kızlar. çünkü doktor da olsa bu işten anlamayabiliyorlar.

Evet yaaa dün alsaydı bugün net olarak öğrenirdim. En son Aldığım test zaten adete 6 gün kala bile sonuç veriyormuş ki kanda hayli hayli çıkardı. En azından daha netleştirdim kendi kendime :)

Evet yaaa dün alsaydı bugün net olarak öğrenirdim. En son Aldığım test zaten adete 6 gün kala bile sonuç veriyormuş ki kanda hayli hayli çıkardı. En azından daha netleştirdim kendi kendime :)
Erken gebelik testlerine inanmıyorum pek. Labquıck almıştım 50 adet 50 TL.. Onu kullandım sürekli. Ben 4 kala sizinkinden daha silik bir çizgiyle öğrendim. Yumurtanın döllenme zamanına göre değişiyor bu durum. Olsun sen evde de yapsan kan da versen aynı şey. Çünkü senin çizgi çok bariz belli.
Hayırlı olsun tatlım.. Gelsin şimdi keseyi görme telaşın:))

Teşekkürler hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin... heyecanlı ve çok uzun bir serüvenmiş annelik daha çok başından olmamıza rağmen insanın tüm hayatı değişiyor

Kızlar benimkinede bi bakarmısınız ?

Eklentiler

• 4B2B36DE-3E93-42A6-9D11-79414922B2A0.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 559
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…