- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Sabah gittim kan vermeye almadılar hemşire şu anda belli olmaz adetinden 4 5 gün geçsin dediler eğer olmazsa adetin o zaman alalım kan tam belli olmaz dedişimdi bekle dur
Kanda kesin çıkar diye bekledim aslında net olsun diye hayırlısı olsun yarın bir test daha yapayım bu sefer sonuçtan korkar oldum valla
İnşallah teşekkürlerCanim korkma silik cizgiyi gördükten sonra aradan 5 gun gecmis artik netleşmistir. Testlerin yanlış cikmasi düşük ihtimal. Kan testini bekleyip stres olmaktansa idrar testini yap rahatla. Inş bebisin seninledir hayirlisi olsun canım guzel hebrlerini bekliyoruz
ooo maşallah Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Bundan sonra 2 kişi düşün yaşa.. mutluluklaaarHepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederim yolda miniğim varrrr bebek bekleyen tüm güzel annelerimede hayırlısını temenni ediyorum
Çok teşekkür ederim. :)ooo maşallah Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Bundan sonra 2 kişi düşün yaşa.. mutluluklaaar
Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederim yolda miniğim varrrr bebek bekleyen tüm güzel annelerimede hayırlısını temenni ediyorum
Amin canım benim hepimizin evladı hayırlı evlat olsun sağlıcaklaÇok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Evet yaaa dün alsaydı bugün net olarak öğrenirdim. En son Aldığım test zaten adete 6 gün kala bile sonuç veriyormuş ki kanda hayli hayli çıkardı. En azından daha netleştirdim kendi kendime :)hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim:) ilk fotoğrafta da çok belli zaten. ama sonradan da yapmışsınız iyice netleşmiş. Ben de bata 4 gün kala öğrenmiştim. kan da 42 çıktı. 4 gün sonra tekrar kan vermek istedim sağlık ocağına gittim. doktor dedi ki yok daha belli olmazmış, kanda çıkmazmış. daha önce yaptırdım deyince şaşkınlık içinde kan vermeye gönderdi beni.
sizin hemşirenin de daha dünyadan haberi yokmuş. Sağlık ocağına gidecekseniz. adetim 1 hafta geçti deyin öyle kan verin kızlar. çünkü doktor da olsa bu işten anlamayabiliyorlar.
Erken gebelik testlerine inanmıyorum pek. Labquıck almıştım 50 adet 50 TL.. Onu kullandım sürekli. Ben 4 kala sizinkinden daha silik bir çizgiyle öğrendim. Yumurtanın döllenme zamanına göre değişiyor bu durum. Olsun sen evde de yapsan kan da versen aynı şey. Çünkü senin çizgi çok bariz belli.Evet yaaa dün alsaydı bugün net olarak öğrenirdim. En son Aldığım test zaten adete 6 gün kala bile sonuç veriyormuş ki kanda hayli hayli çıkardı. En azından daha netleştirdim kendi kendime :)
Teşekkürler hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin... heyecanlı ve çok uzun bir serüvenmiş annelik daha çok başından olmamıza rağmen insanın tüm hayatı değişiyorErken gebelik testlerine inanmıyorum pek. Labquıck almıştım 50 adet 50 TL.. Onu kullandım sürekli. Ben 4 kala sizinkinden daha silik bir çizgiyle öğrendim. Yumurtanın döllenme zamanına göre değişiyor bu durum. Olsun sen evde de yapsan kan da versen aynı şey. Çünkü senin çizgi çok bariz belli.
Hayırlı olsun tatlım.. Gelsin şimdi keseyi görme telaşın:))
Kızlar benimkinede bi bakarmısınız ?
Çok Az silik gördüm ben sanki ya bugün bende yaptım silik çıktıKızlar benimkinede bi bakarmısınız ?
Ben de çok çok silik gördüm kan testi yaptır canm adet gününde ama öncesinde yaptırmaKızlar benimkinede bi bakarmısınız ?
İlk idrarlamı yaptınTekrar yaptım bugün testte bu sefer bişey çıkmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?