- 30 Nisan 2016
- 3.251
- 6.704
bir yıldır bunu umut ediyorduk baktım olmadı ben de tersliyorum artık
O öyle gıcık gıcık konuşunca ya duymazlıktan gelin ya da tek kelime etmeden suratınızı böyle yapın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir yıldır bunu umut ediyorduk baktım olmadı ben de tersliyorum artık
zarar ziyan bilmiyorum ama yoğun iş temposunda böyle saçma sapan insanlarla uğraşamam onu biliyorumKeskin sirke küpüne zarar unutma
nöbet usulü bir kurum olduğu için çoğunlukla kendi halimizdeyiz çok amir vs olmuyor bunun da eksileri yansıyor bize. ben hakkımı savunduktan sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum dediğiniz gibi kreş değil sonuçta herkesle zamanımı arkadaşlığımı paylaşmaya gerek yokSanki kendi evlenip çocuk doğurunca bi halt olmuş gibi şu tavsiye verenlere uyuz oluyorum.
Ben de 2 senelik evliyim çocugum yok diye temizlikçi abladan soğan suyu tarifi tavsiyesi duydum ben kestirip attım ortamdan çıktım. Samimi olma onun olduğu ortamdan uzaklaş ve iş yerinde agresif olma sıkıntısı sana olur. Orası bir iş yeri unutma.
gerçekten bu ne hadsizlik ya bu insanlar bu yaşa gelene kadar hiç mi görgü sınır had bilmeyi öğrenmiyorlarSanki kendi evlenip çocuk doğurunca bi halt olmuş gibi şu tavsiye verenlere uyuz oluyorum.
Ben de 2 senelik evliyim çocugum yok diye temizlikçi abladan soğan suyu tarifi tavsiyesi duydum ben kestirip attım ortamdan çıktım. Samimi olma onun olduğu ortamdan uzaklaş ve iş yerinde agresif olma sıkıntısı sana olur. Orası bir iş yeri unutma.
ben tüm nöbet böyle geziyorum belki ondan üzerine alınmıyordurEki Görüntüle 3505188
O öyle gıcık gıcık konuşunca ya duymazlıktan gelin ya da tek kelime etmeden suratınızı böyle yapın.
O olmayınca acayip neşeli ol, onu gördüğün her an böyle surat yap. Belki sevilmedigini o zaman anlar.ben tüm nöbet böyle geziyorum belki ondan üzerine alınmıyordur
Millet üremeyi marifet sanıyor , çünkü kendilerinin tek marifetleri o. Tabii ona da marifet denirse.Sanki kendi evlenip çocuk doğurunca bi halt olmuş gibi şu tavsiye verenlere uyuz oluyorum.
gerçekten en kolay iş o yani normal biriysen bunda marifetlik ne var anlamıyorumMillet üremeyi marifet sanıyor , çünkü kendilerinin tek marifetleri o. Tabii ona da marifet denirse.
saf ayağı yapıyor ama değil her şeyi kapıyor. bir ara ben de birisine hakaretten tutturmuştum üst merciye çıkıp o ara demişti demek tutanak tutuluyor diye. Gerçi bunun bahanesi aşırı saçma ve iki arkadaşım da benimle aynı şeyleri anlattıKadın mobbing’den tutanak tutturmayı bildiğine göre bence bunları bilerek yapıyor laftan anlamayan bir tip değil yani
mesleğe başladğımdan beri deiriyorum gerçekten muhatap olduğum insanları minumuma indirmeye çalışıyorum ama herkes bire on katıyorKamu kurumunun meşhur dedikodu kazanı mola yerleri Akla, hayale sığmadık aksiyon yaşanan, mümkünse sigara haricinde uğramadığı yer. Zaten uğrasamda ses kesiliyor
Kova burcu musun ffkfkkızlar herkese merhaba umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur. Konuya girecek olursam ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve geçenlerde şöyle bir olay yaşandı ; kuruma tayinle gelen bir arkadaş vardı ilk bizim gruptaydı sonra o 9 5 e geçti ve bir gün nöbet çıkışı biz üç arkadaş oturuyorduk. artı olarak bir kişi daha var bu kişi yaşça bizden büyük evli çocuklu birisi ancak nerde nasıl konuşması ve davranması gerektiğini bilmiyor. Biz üçlü otururken aynı molada olduğumuuz için geldi ve bize eşlik etti biz normal konuşuyorduk olay arkadaşın, yeni gelen arkadaşla çocuk muhabbeti konuşmasından açıldı. Sonradan gelen kişi durup napacaksınız çocuk olmucaksa neden evlendiniz hemen doğur dedi. Ardından bize dönüp siz de 25 yaşına gireceksiniz daha evlenmediniz bile boş boş yaşıyorsunuz anca gezin çocuk olunca göreceğim sizi dedi. Arkadaşım yapıcı bir insandır tatlı dille şimdilik farklı hedeflermizin olduğunu evlensek bile her şeyi dengeleyebileceğimizi söyledi ancak bu kişi anlamıyor.Ben de bu tarz insanlara laf anlatmaktansa bozma taraftarıyım direkt sert bir üslup ve yüksek sesle ; herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim. Ardından mesai saati içinde biz özel bir şey konuşacaktık bu da yanımıza geldi ben de anlasın diye şu an ortam müsait değil sonra anlatırım dedim arkadaşa. Bu da ne var ki mola zaten anlat falan deyince yine gerildik ben de sen varsın diye anlatmıyorum anlamıyor musun sen senin bilmen gerekse sen varken anlatırdım dedim. Gidip beni sorumluya şikayet etmiş mobbing uyguluyorum diye ve tutanak talebinde bulunmuş. Ben de burası kreş mi isteyen istediği ile konuşur samimi olur veya olmaz saygılı olduktan sonra kimseyi şımartamayız dedim. O kadar sinirliyim ki haksız yere savunma verdiğim için gerçekten akıl yaşta değil baştaymış.
benim çıkışım gereksiz değil haklı bir çıkış. hakaret eden de karşı taraf bana boş bir hayat yaşıyorsun diyen de o çocuk olunca rezil olacaksın diyen de o. ben sadece ters cevapladımgereksiz bir cikis .hakaret etmeden olayi yonetmeyi ogrenmeniz lazim
yok yengeçKova burcu musun ffkfk
O kısıma herkes gelir yani seversiniz veya sevmezsiniz. Orası herkese ayrılan bir bölüm olduğundan, ihtiyaç harici orda takılmayın siz de. Bizim kurumda pozisyonumdan dolayı benim bile adam seçme lüksüm yok. Çay, kahve vs. Kendi odamda içiyorum ama sigara için mecbur çıkıyorum.mesleğe başladğımdan beri deiriyorum gerçekten muhatap olduğum insanları minumuma indirmeye çalışıyorum ama herkes bire on katıyor
evet haklısınız ben de özel derken mesela bir şey beğendim birbirimize telefondan gösteriyoruz o tarz şeyler ama bu arkadaşın yanında konuşmak istemediğimiz için özel konular diyorduk. bir şey çıkmayacağını biliyorum ama insan yine de sakin kalamıyor hem suçlu olup hem güçlü olmaya çalıştığı içinO kısıma herkes gelir yani seversiniz veya sevmezsiniz. Orası herkese ayrılan bir bölüm olduğundan, ihtiyaç harici orda takılmayın siz de. Bizim kurumda pozisyonumdan dolayı benim bile adam seçme lüksüm yok. Çay, kahve vs. Kendi odamda içiyorum ama sigara için mecbur çıkıyorum.
Kurumlarda en çok o kısımda problemler çıkar fakat özelimizi ortak alanda konuşmanız yanlış. Ayrıca Tutanak, savunma vs. Böyle bir sebepten alınmaz, sözlü uyarı verilir ikinize. Benim karşıma böyle bir durum gelse sözle ikaz ederim. Kurum yönetiminin kişisel olaylara yaklaşımı resmiyete dökülmez yüz kızartıcı, düzen bozma vb. Disiplin suçları olmadığı müddetçe.