Hadsizlik yapan iş arkadaşı

Ayy ne guzel demissin burda ya bizde de var bir tane boyle hadsiz hadi kirmayayim diiye diye tepemize cikardik.

Çok iyi yapmışsıniz kendini bilmeyen cahil kesime böyle had bildirmedikce tepenize daha çok çıkıyorlar. Mobbing oluyormuş bu cakala bak ya. İş hayatına atildiysan nerde nasıl konuşacaksın bileceksin. Akıl verme samimiyet adı altında laf sokmalari anlamıyor mu karşındaki ibiş

Demeyeyim demeyeyim dedim ama devletin kamu kurumunda şu hitabet, şu konuşma tarzı nedir lütfen ya.. karşınızdaki kadın tam bir cahil, siz de anlamsizca fazla gerginsiniz.

Çok sert geldiniz bana evet ama bir yandan da gençlerin ozguvenini ve kendilerini savunma tarzını biraz da seviyorum bir yandan da iyi yapmışsınız. Bu devirde böyle şeyler diyemeyecegini öğrenmiş olması lazım cahil diyip gececektim ama mobbingden şikayet etmesini bildiğine göre cahil de değil gibi.

Dobralik ve patavasizlik sizde karismis malesef... Konudaki kişiyi tasvip etmesemde sizi de sutten cikmis ak kaşik olarak degerlendiremedim. Ne demek elin kadinina "vizyonsuz" demek... belki kadin gercekten boş beleş biri ama sizde kusura bakmayin hadsizsiniz... görmezden gelir, konusmazsiniz olur biter terslemek, hakaret etmek bence kadin biraz hakli bunlar mobinge girer... usulunce "arkadasliginizdan hoslanmiyorum,resmiyet sınırlarini aşmayalim" der yolunuza devam edersiniz, fazlasi haddiniz değil...

gerçekten en kolay iş o yani normal biriysen bunda marifetlik ne var anlamıyorum
Bence kadın cahil, herşeyi evlenmek çocuk sahibi olmak zannediyor . Mesleğini eline almış kendi ayakları üzerinde durmali kadınlar öncelikle . Evlilik ,çocuk sonraki meseleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…