Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zevksiz oldukları için yoksa kurbağa suratlı kalın bacaklı bir kız bana göre güzellik onun yanında bile geçmiyor

benim erkek arkadasım oyle cok begenmiyor en azından duymadım suana kadar :)
bence onun surekli acık sacık giyinmesi nedeniyle ilgi cekiyor.. googleda hadise yazıp gorsellere bakınca direk hadise frikik cıkıyor :) yani olay bu bizde acalım bizede hasta olurlar yoksa ahım sahım bir hali yok

zevkler ve renkler tartışılmazmış.
ben beğeniyorum hadiseyi
opuyorumnanaktan

ya sıkıldım artık heryerde hadise hadise bu erkeklerde bır hoş olmuşlar.:1shok:
yüzünü değilde fiziğini beğenıyorlar genelde göğüs dekoltesi fılan .

valla gülşen denen sinek kızı begenen erkekler varsa hadiseyi begenenler cok daha zevkli bence

bugün hadiseye yazdığım 3. iyi yorum..
çok seksi ve çekici ben bile hayranlıkla izliyorum..

Fizik, saç baş, ses, sempatiklik herbişey var hatunda, ben bile hastayım, erkekler niye olmasın yahu:hulya:

Aaa bütün erkekler hastamıymış Hadise' ye ilk defa duyuyorum bak. fisfisfis

bütün erkekler beğenmiyor ki, genellemeyin bence sositososito

hadise nin deli oğlan klibinden önce adını anan yoktu. o klibi çekti birden favori oldu dekolteler mini etekler etkiledi bazı erkekleri.
ayrıca bugün okudum netten o çorap reklamındaki bacaklar hadisenin değilmiş. dansçılardan biri söylemiş

hadise nin deli oğlan klibinden önce adını anan yoktu. o klibi çekti birden favori oldu dekolteler mini etekler etkiledi bazı erkekleri.
ayrıca bugün okudum netten o çorap reklamındaki bacaklar hadisenin değilmiş. dansçılardan biri söylemiş

bacaklarda onun değilse pehhhhhhh:mymeka:

bacaklarda onun değilse pehhhhhhh:mymeka:

değilmiş canım. o sırada istanbulda olan yabancı bi sanatçınınmuş bacaklar.çok dikkatli bakınca farkediliyo demiş.
ben onların yalancısıyım vallakaydirigubbakcemile

Back