- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.961
canım biz burda birlik olduk ve elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Yediklerini her gün buraya yazarsan 1-2 gün sonra sırf utanmamak için yediklerine dikkat etmeye başlıyorsun. Ye ye nereye kadar dimi
Herkese günaydın bu hafta birinci ben olacam hadi kızlar kaçamak su var spor var yağ yakma var silkelenin hadi yaristasiniz haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
diyet arkadaşım diye bi site var oaraya üye olmuştum hergün yediklerimi düzenli şekilde yazdım kalori takibi çok güzel oluyor bu şekilde
tatlım afedersin ama bayağa bir abartmışsın, ama 1 gün abarttın diye seni yıldırmasın bence sen işdahının üstesinden gelirsin ve telafi edersin her insan hata yapar
tatlım sende yeni konu açmışsın amaç destek olmak iyi yapmışsın.kadınlar birbirine herzaman destek oluyor.benimde kendime özel sayfa açmamın nedeni motivasyonumu artırmak.14.cuma gurubunda yarışmaya girdim.burayı daha önce görmedim.ama zayıflama konusunda hertürlü yardıma ve desteğe hazırım hertürlü bilgiyede hazırım.ben çok zor zayıflıyorum.dukan diyetini yapmıştım.dukana başladığımda 72 civarındaydım yanılmıyorsam 68 kadar düştüm bırakınca hiç görmediğim 83 gördüm.hemde dukanı 2 kere denedim bana göre olmadığını anlamam çok geç oldu.2.5 aydır devletin obezite merkezine gidip ücretsiz diyetisyenden faydalanıyorum.5 kilo verdim.aktif spor yapıyorum. Kimse kiloma inanmıyor.sporun faydası.
Işte bir sürü hap fiyaskoyla sonuçlanan diyetten sonra benim canım eşim sayesinde diyetisyene gidip tekrar toparlanma sürecine girdim.umarım bu sefer pes etmem.pes etmemek için yediklerimi evde 1 not defterine yazıyorum,kendi açtığım sayfada yazıyorum birde 14 cuma gününde yazıyorum.bak kısmet oldu burdada yazdım.böyle yapınca kaçamak yapamıyorsun.çünkü yaparsan yazdığım insanlara karşı utanacağımı biliyorum.böyleleikle 2 ay 3 haftayı geride bıraktım.umarım sende istediğin kiloy inersin
hoşgeldin canım aramıza bende bu ay 6 kilo verdim.bir defterim var yediklerimi yaptığım sporu ve içtiğim suyu not ediyorum kalori hesabı tutuyorum.57 kiloya ineceğim zaman alacak tabi ama bir günde almadık kiloları.burada arkadaşlar çok iyi bir aile gibiyiz birimiz diyette kaçamak yapsa yada yoruldum dese diğerlerimiz destek oluyoruz öneri sunuyoruz beraber yanlışlarımızı buluyoruz
Tamamdır komutanım:))))
Akşama 1 saat step var öğlen hafif geçiştiririm bol su, aslında benim sorunum gece gece noluyosa psikolojik açlığımı abur cuburla gidermeye çalışıyorum(( bu huyumdan bir kurtulsam
Sağol canım benim bu gün daha dikkatliyim tabi:)) şu çizelge nasıl çıkıyor banada öğretirmisin?
An itibariyle aşırı acıktımmmmmmm birazdan yemeğe çıkıcam ekmek yemem bir dilim iki dilim yo yo yo kesinlikle 3 dilim olmayacak(( yemek yerim bol bol çok acıktım ya (( ne menem şeymiş bu diyet işi ((
Kızlar beni de aranıza alır mısınız
70 kiloyum
3 yasında oglum
19 aylık kızım var
emziriyorum hala
Hosbuldum canim Sagolasinalırız tabi canım hoşgeldin, bende emziriyorum o yüzden ne otlu çaylar nede yeşil çay içemiyorum, zararlıymış. sen iyi kilo vermişsin ama, sırlarını bizimle paylaşmak istermisin
Hosbuldum canim Sagolasin
ben 6,7 ayda yediklerime dikkat ettim ..ac yattım :))
cok su ictim öyle verdim
ama Ramazan dan beri ayniyim malesef :/
bi turlu toplayamiyorum kendimi
buradi uğurlu gelir umuyorum
senin bebeğin kac aylık canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?