- 25 Aralık 2013
- 118
- 10
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.941
Günaydın hanımlar bir süre önce gaza geldim diyet yaptım 3 kilo verdim şuan 61.5 kiloyum boyum 146 cm sabah tartıldım 2 gün detox yapayım dedim yağ yaktıran lahana çorbası yaptım akşam sabah 3 kaşık içebildim çalışıyorum masa ması işim var hareket etme şansın çok fazla yok sürekli bilgisayar başındayım kızlar bana yardımcı olun lütfen tekrar gaza gelmem gerekiyooooo
ben normalde haftada 4 gün persian zumba yapıyorum.
Ooo abartmissin baya gofleti yemiyeydin bari :))Dün tam bir felaketti, akşam yemek ayıptır söylemesi ekşili köfte tabii ekmekle beraber, çay , kuruyemiş, meyve, kapanış kocamann bir çikolatalı gofret(((((
** Bu gün sabah 2 kaşık pekmez bir bardak ılık su, an itibariyle keten tohumlu yoğurt ve bir bardak su, umarım dünki gibi olmaz((
bu hafta bir kilo verebilsem İNŞALLAH...
ben dün akşam aranıza katılmaya karar verdikten sonra pazara kadar yarışmada kendimi iyi bir dereceyle görebilmek ve gaza gelebilmek adına bir kaç konuya daha baktım ve 6 dan hiç bir şey yememeye karar verdim gün için de abartmadan yiyip son olarak saat 5 / 6 gibi yemekle alakamı bitirdim.son 1 saatte iştahımı kesmesi açısından 2 fincan nescafe içtim çok iyi geldi.
akşam eşim yanımda yemek yedi tatlı yedi birde bende mısır patlatmamı istedi ama ben bir yudum bile yemedim çünkü dün akşam için kendime söz verdim yemin ettim hiçbirşey yemicem diye ve sözümü tuttum biliyorumki yemin etmesem mutlaka yerdim.
Eve geldiğimde tartı 67,3 gösteriyordu gün içinde yediklerim son içtiğim kahveler tabi ...sabah kalktığımda tartı inanmıcaksınız ama 65,5 i gösterdi anladımki akşamları farkında olmadan çok atıştırıyoruz gereksiz yere şişkinlik sahibi oluyoruz ve bunlar kilo ve yağ olarak hanemize yazılıyor.
ben pazara kadar 1 haftada akşam 6 dan sonra yemek yenilmezse neler olabileceğini görmek istiyorum pazar günü 68 kiloydum ve moralim çok bozulmuştu bu hafta pazar günü neler olacak merak ediyorum sizede tavsiye ederim sadece 1 akşam 6 dan sonra yemek yemekten vazgecin bakın sabah neler oluyor tartıda :))))
Tamamdır komutanım:))))ooo canım sen napmışsın dün akşam hemde yediklerin normal bile değil , hadi kuruyemiş yedin diyelim kaçamak peşine meyva çikolatalı gofret wavvv .. sana dostane tavsiyem bugun başka tatlı yeme ve tum gun 3 lıtre su ıc , ve bugun ki sporunu artır bugun de devam edersen işte dunki yediklerin kilo olur ama bugun dikkat edersen en azından korursun canım. yarışmadayız unutma hedefin kilo vermek almak değil.
tamamdır komutanım:))))
akşama 1 saat step var öğlen hafif geçiştiririm bol su, aslında benim sorunum gece gece noluyosa psikolojik açlığımı abur cuburla gidermeye çalışıyorum(( bu huyumdan bir kurtulsam
Günaydın hanımlar bir süre önce gaza geldim diyet yaptım 3 kilo verdim şuan 61.5 kiloyum boyum 146 cm sabah tartıldım 2 gün detox yapayım dedim yağ yaktıran lahana çorbası yaptım akşam sabah 3 kaşık içebildim çalışıyorum masa ması işim var hareket etme şansın çok fazla yok sürekli bilgisayar başındayım kızlar bana yardımcı olun lütfen tekrar gaza gelmem gerekiyooooo
Dün tam bir felaketti, akşam yemek ayıptır söylemesi ekşili köfte tabii ekmekle beraber, çay , kuruyemiş, meyve, kapanış kocamann bir çikolatalı gofret(((((
** Bu gün sabah 2 kaşık pekmez bir bardak ılık su, an itibariyle keten tohumlu yoğurt ve bir bardak su, umarım dünki gibi olmaz((
bu hafta bir kilo verebilsem İNŞALLAH...
slm kızlar ben melike.89 kiloyum zayıflamak istiyorum. birbirimize destek olarak beraber zayıflayalım.bilgilerimizi paylaşalım.gaza gelmek için her pazar bir birincimiz olsun pohpohlayalım. kıskanalım.ama artık istediğimizi giyelim.ve yaz geldiğinde istediklerimizi gururla giyelim.sağlığımız yerinde osun.kendimize güvenimizde gelsin.ben artık kilo vermek istiyorum seninleyim diyen tombiş fıstıklar gelin beraber zayıflayalım.
Şu kilo çizelgesi nasıl çıkıyor? öğretirmisiniz?
Sağol canım benim bu gün daha dikkatliyim tabi:)) şu çizelge nasıl çıkıyor banada öğretirmisin?tatlım afedersin ama bayağa bir abartmışsın, ama 1 gün abarttın diye seni yıldırmasın bence sen işdahının üstesinden gelirsin ve telafi edersin her insan hata yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?