- 22 Mart 2010
- 324
- 37
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.901
Benim esimin ailesi yemek yemeyi cok sever hepsi kilolu zaten:) canlari ne isterse alir yerler saat kac olursa olsun.mutfaklari supermarket reyonu gibi:)) bende sık gidiyorum cok zorlaniyorum bu konuda ama tutuyorum kendimi o an zor oluyor ama sonra aferim diyorum kendime nekadar azimliyim.pismanlik duyacagima gurur duyuyorum kendimle.5 dk da yutup yag yapiyosun degermi.sende oyle yap o kriz anini atlat bak tartida nasil mutlu oluyorsun
tatlım tesellin için teşekkürler, o anda sen geleceksin aklıma emin ol. Bizimde kaynanamlar öyle hiç durmadan yiyeceksin onlarlayken, zaten bu hale gelmemin sebebi de biraz onlar oldu. Benim 7 aylık oğlum var, hava soğuduğu için vede bende çalıştığım için bu hafta bize geldiler. Eşim dün akşam almaya gitti, geldiklerinde bir görmeliydiniz tencere tencere yemekler 3-4 kilo çerez, meyveler tatlılar dolabım mutfağım bir anda doldu. Akşam bana bir meyve tabağı yapmışlar dedim bu ne en az 300 kalori var burda dedim ve yemedim iş yerine getirdim ara öğün yapıyorum şimdi. Akşamda oturmayacağım yemeğe diğer odada oğluşumla oynarız artık, yılmak yok. Hep aynısını diyorum ama yaza çıtır gireceğiz.
Bide zumba dersi indirim iş yerinde akşam evde görümcemle tepiniriz artık. Oğlumda bizi gördükce çıltırır, bayılır oynayan insan görünce