- 25 Aralık 2013
- 118
- 10
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.821
Günaydın kızlar bende 1 kîlo vermişim :) artık 68 im Allah ıma binlerce şükürler olsun înşallah hepiniz kilo vermişsinizdir bundan sonra işimin zorlaşıcağını düşünüyorum kilo vermem durabilir ama yinede buraya gîrdîğimde motîve oluyorum herkese keyîfli pazarlar:))
Buraya başladığımda:
73 -70 -69 -68
Kızlar destekleriniz için sağolun ama ben diyete sadık kalamıyorum ki benim sorunun bu kırılma noktası falan değil başlamadı ki duraklama evresinde takılayim
aman neyse bakalım sonuç ne olacak
belki biraz daha dikkatli olurum belki sonra tekrar denerim
kilo çizelgen çok iyi ,güzel vermişsin ... birde ben görebilsem 6 lı rakamları
Kızlar destekleriniz için sağolun ama ben diyete sadık kalamıyorum ki benim sorunun bu kırılma noktası falan değil başlamadı ki duraklama evresinde takılayim
aman neyse bakalım sonuç ne olacak
belki biraz daha dikkatli olurum belki sonra tekrar denerim
Kızlar malum eşim öğretmen tatilde şimdi çok fazla bilgisayarı ele geçiremiyorum.bu hafta reglim gecikti onun verdiği ödem ve oğlumun karne kutlamaları yüzünde sadece yarım kilo gitti benden:26:
Ama haftaya hiç biriniz beni geçemeyecek.
Akşam tekrar gireceğim tüm arkadaşlarımız verdikleri kiloları vermiş olur.birinciyi açıklar.size bir süpriz sunarım.beni sevin beni özleyin ben sizleri çooooook seviyorum.tüm kilo veren arkadaşlarımı kutlarım.
Mesajlarınızı eksik etmeyin ki topiğimiz 2. Sayfaya düşmesin.size emanet.hepinizi kocaman öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?