- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.841
Slm kızlar başta birinciyi sonrada bütün arkadaşlari tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranıza katılmayı çok isterim ama çok yavaş kilo verebliyorum. çıkmaz ayın son pazarı ancak birinci olurum... genede elimden geleni yapıcam :)
Araniza katila bilirmiyim :)
hoşgeldin canım kilonu söyle bu haftaya yazalım:126:
Kızlar okuduğuma göre bu haftaki birincimiz ebru7778 galiba daha yazan olursa açığa çıkacak :))
Ben bu hafta verememişim hatta bikaç yüz gr almış görünüyorum almam mümkün diildi aslında ama nasıl oldu bilmiorum regl olmam gerekiodu olmadımda onun şişliği var sanırım geçen hafta 80.600 düm bu hafta 81 olmuşum hafta içi tartıldığımda 79.600ü görmüştüm pöff sinir oldum bak yaa
Kızlaaar bu hafta 1. benim galibaaa yuppppiiii.. birinciliğin en güzel ödülü tartıdaki rakamlarrr :124: kilo veren arkadaşlarım hepimize bravoooo, hiç kimse almamış bu hafta afferim bizeee
tebrik ederim canım bir kaç kişi kaldı onları bekliyorum onlarda yazsın açıklayacağım birinciliğini.süpersin böyle devam et.
aynen canım bende regl olamadım.yarım kilo verebildim.yenilmek mutsuz olmak aman olmuyor demek yok.bu hafta birinciliğe oynayacağız tamammı
hafta içi cumamıydı neydi 79.600düm 2 günde nasıl aldım anlamıorum sen yine vermişsin canım ya ben üstüne almış görünüyorummm haftaya çok hırs yaptım ama bugün moralim sıfırdı tatlı yedim ama sütlü tatlı:26:
burcubilen hala yazmadın.diğer arkadaşlarda kilolarını yazsın ayın kilo verme listesini yayınlayacağım.bu haftanın birincisini açıklayabilmem için kiloları bekliyorum fıstıklar.ben çok fazla giremiyorum diye bırakmıyoruz değilmi diyet ve sporu.
ya ben bi kaç gündür annemlerdeyim En son cuma evden çıkmadan tartıldım durum stabil hâlâ 63 yani bu aralar bi duraklama dönemi yaşıyorum zaten ama bu hafta çook dikkat edicem inşallah Ya şu diyet işi bi yere gidince ya da biri gelince çok zorlaşıyo Resmen iki gündür karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum hayırlısı bakalım Saatimi kurdum bizimkiler uyurken yarın yürüyüşe başlıyorum Off bi de 15 gün eşim evde ay inşallah benden tatlı ya da hamur işi istemez.Bu arada birinci ebru oldu galiba tebrikler canım
Merhaba bende araniza katilmsk istiyorum.
Adim DERYA
Yaş 31
Boy 1.57
Kilo 75
daha once diyetisyene gidip 2 ayda 7 kg verdim birakmak zorunda kalip kendim devam ettim ve 3 daha verdim ama ozel sebepler sikintilarimdan yedimde yedi. hirsimi yemekten cikardim sanki ve 8 kg aldim diyet listemi tekrar cikarttim sizlerinde gaziyla zayiflamak istiyorum lutfen araniza alin