- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.801
Yarin sabahtan baslayacagim yemek isine misafirlerim yemekli geliyorlar kendim yiyecek vaktim olacagini sanmiyorum sadece ince bir dilim pasta yiyecegim diye sartlandiriyorum kendimi o da millet diyet yaptigimi anlamasin sevmiyorum o muhabbetleri bak kizim ne guzel olmus yeme dahada ver vs kendilerine bakmazlar doserler laflari
Miniğe saglıklı ve mutlu nice yıılar dilerim.Evet çaktırmamak hatta böyle dönemlerde mümkün olduğu kadar kimseyle görüşmemek lazım ben kaçıyorum valla herkesten elimden geldiği kadarda kaçıcam.
2 sene 8 ay once alipta birkac kez giyebildigim pantalonu denedim simdi hafiften bol geliyor hamilelikten önceki halime donmusum demek ki cok mutluyum belki size de hirs yaptirir simdi daha hirslandim
2 sene 8 ay once alipta birkac kez giyebildigim pantalonu denedim simdi hafiften bol geliyor hamilelikten önceki halime donmusum demek ki cok mutluyum belki size de hirs yaptirir simdi daha hirslandim
Yarin sabahtan baslayacagim yemek isine misafirlerim yemekli geliyorlar kendim yiyecek vaktim olacagini sanmiyorum sadece ince bir dilim pasta yiyecegim diye sartlandiriyorum kendimi o da millet diyet yaptigimi anlamasin sevmiyorum o muhabbetleri bak kizim ne guzel olmus yeme dahada ver vs kendilerine bakmazlar doserler laflari
bana göre haftanın birincisi Ebru778 ve Yecsural yada Melike olur.Sence kim olur ???
Kızlar ben diyet işini beceremiyorum yaa
bu hafta da fark olmazsa bırakıcam zaten bu haftayi da katlettim artık işe başlayınca diyetisyene giderim
Tebrik ederim canm darısı herkesin başına...
esra oğluşunun yeni yaşını tebrik ederim,kolay gelsin sana.. birde misafirlerle diyet muhabbetlerini bende hiç sevmiyorum kendi hallerine bakmadan "aman canım yiyiver, aman kilon iyi bence, ay çok yoruyosun kendini" vs. insanın motivasyonunu kırıyolar bilmesinler bencede..eski kıyafetlere sığmak ve bir mağaraya gidipte giyinme kabininde el alışkanlığı eski bedeninde bir kıyafet alıp bol gelince "bunun bir beden küçüğünü alabilir miyim lütfen" kelimesi aman ALLAHım çok güzel bir duygu
zeynep birinci ben olurum İNŞAALLAH , gerçekten çok çabaladım bu hafta
Ayşe lütfen bırakma canımsen inatla devam et sonunda mutlaka kırılacak ve düşmeye başlayacak kilon bu hepimizin başına geldi azim ve gayret et canım , kendine,bedenine saygı duy kimse için değil kendin için zayıfla
esra oğluşunun yeni yaşını tebrik ederim,kolay gelsin sana.. birde misafirlerle diyet muhabbetlerini bende hiç sevmiyorum kendi hallerine bakmadan "aman canım yiyiver, aman kilon iyi bence, ay çok yoruyosun kendini" vs. insanın motivasyonunu kırıyolar bilmesinler bencede..eski kıyafetlere sığmak ve bir mağazaya gidipte giyinme kabininde el alışkanlığı eski bedeninde bir kıyafet alıp bol gelince "bunun bir beden küçüğünü alabilir miyim lütfen" kelimesi aman ALLAHım çok güzel bir duygu
zeynep birinci ben olurum İNŞAALLAH , gerçekten çok çabaladım bu hafta
Ayşe lütfen bırakma canımsen inatla devam et sonunda mutlaka kırılacak ve düşmeye başlayacak kilon bu hepimizin başına geldi azim ve gayret et canım , kendine,bedenine saygı duy kimse için değil kendin için zayıfla
günaydın kızlar benden yarım kilo gitmiş.adet dönemindeyim.şişlik var zaten. yine de kilo almamak güzel.bugün itibariyle 74,5 kiloyum.
öpüldünüz güzeller.....
aranıza katılmayı çok isterim ama çok yavaş kilo verebliyorum. çıkmaz ayın son pazarı ancak birinci olurum... genede elimden geleni yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?