- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.361
Çook güzel tebrik ederim sakın bırakma:))
teşekkürler canım
yok bu sefer asla bırakmayacağım.Tabi sizlerin ve rabbimin yardımıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook güzel tebrik ederim sakın bırakma:))
Masallah canım süpersin
Melike06 toplam kaç kilo gitti 5 falan oldu galiba değilmi
teşekkürler canım darısı haftaya sana
merhabalar
bende sabah yazamadım
geçen hafta 75.9
bu hafta 75.5
karınca mısalı gıdıyor kılolar
ama kendımı acayıp ıncelmiş hissediyorum
millet bıle fark etti kılomu verdın dıyolar
bı tartı farketmıyorrrr
bravo canım tebrik ediyorum seni
Öncelikle diyet yolculuğumun ilk haftasını tamamlamış bulunuyorum ve çok mutluyum sizlerden aldığım motivasyonla bana göre büyük bi iş gerçekleştirdim çünkü normalde zor kilo veriyorum bu hafta benim için çok zor geçti kilo vermek için sadece 3 gün spor yapabildim grip yüzünden sürekli yattım ve ballar pekmezler çok yemek zorunda kaldım ilk günler dirensemde iki gündür ohh götürüorum mideye şükür gribim geçiyo gibi kiloda verdim hemdeeeeeeeeeeeeeeeeee..
BAŞLANGIÇ KİLOM: tamı tamına 83 kiloydum
ŞİMDİKİ KİLOM: 80.600 ollley 2 kilo 400 gr gitmiş oluyo çok mutluyum çok çok çok
birkaç gr da olsa veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim sonuçta vermişsiniz hiç üzülmeyin ben giden her gr için şükredicem veremeyenlerde üzülmesin nerelerde yanlış yaptığımızı anlayıp daha motive olmuş bi şekilde yeni haftaya başlayalım ki önümüzdeki hafta biraz daha kurtulalım şu pis yagcıklardan
Günaydın kızlar ben 1 kilo vermişîm 70 ten 69 a düştüm çooook mutluyum 6 lı rakamlârı görmek mutluluk verici inşallah sizlerde kilo vermişsinizdir haftanın birincisi kim olcak bakalım??
Inş istikrarlı ve azimli olalım...Günaydın kızlar bende 1 kilo vermişim 90 oldum haftaya bende 80 li rakamları görücem inşallah
Günaydın canlar başlangıç kilom 106 ile 107.50 arası demiştim regl dönemim olup ödem yaptıgı için AMA
Şu anki kilom 102.100
Ve sanıyorum 1. lik benim hakkım Tüm arkadaşlarıma tebrikler yeni hafatada inş hepimiz çok hırslanır kiloları yollarız
Hey gec oldu ama bugün babamiz evde ben 83.3 tum simdi 82.4 fena değil
merhabalar
bende sabah yazamadım
geçen hafta 75.9
bu hafta 75.5
bı tartı farketmıyorrrr
Tatlım benmde çok yavaş gidiyor diyetime sadık kalmama rağmen o yuzdende canm çok sıkılıyor şöyle en azından 80 altına inseydim çok mutlu olurdum bahara giyinecek biseyim yok 5 kilo daha vermem lazım of of
Benden daha iyi gidiyorsun ben sadece 300grcik verdim of ya of
merhabalar
bende sabah yazamadım
geçen hafta 75.9
bu hafta 75.5
bı tartı farketmıyorrrr
YA AYNEN veremediğimi görünce uzuluyorumTatlım benmde çok yavaş gidiyor diyetime sadık kalmama rağmen o yuzdende canm çok sıkılıyor şöyle en azından 80 altına inseydim çok mutlu olurdum bahara giyinecek biseyim yok 5 kilo daha vermem lazım of of
bırazda baskülde gıtse süper olacam daO da guzelmis demekki sikilasmissin