- 9 Ocak 2012
- 540
- 134
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.401
Kizlar bende kilomu yazayim. Sabah 88 kiloydum. Tam 3 kilo vermisim.
Canım senin adına çok sevindim başarmışsin devamı gelir inş sakin birakma darısı başıma
kendim vermiş gibi sevindim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kilo vermedim bu hafta, ama almadım da çok şükür...bu hafta yarışa devam...Şu an 60kg'ım. Birinci kim oldu?
arkadaslar kilo veren herkesi tebrik ederim önümüzdeki hafta 1. Olmayı hedefliyorum çalışmalara başladım şu an 70 dakka yürüdüm su içindeyim hadi sizi de motive edeyim ben başladım bu akşamdan siz neler yapıyorsunuz yoksa herkes tv karşısında uzanmis mi ..
Kızlar asılın diyetlere spora merak ediyorum bu hafta kim birinci olacak.
tebrik ederim canım.
ben olucam İNŞAALLAH asildim daha bugunden sabah 1saat yuruyuş ogleden sonra kizimla 1,5 saat bisiklet keyfi yaptik 16km yol yapmişiz bostanli sahilde, gitsin kilolar
Bu haftanın birincisi zeyneptb arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dileriz
ben olucam İNŞAALLAH asildim daha bugunden sabah 1saat yuruyuş ogleden sonra kizimla 1,5 saat bisiklet keyfi yaptik 16km yol yapmişiz bostanli sahilde, gitsin kilolar
Arkadaslar kilo veren herkesi tebrik ederim önümüzdeki hafta 1. Olmayı hedefliyorum çalışmalara başladım şu an 70 dakka yürüdüm su içindeyim hadi sizi de motive edeyim ben başladım bu akşamdan siz neler yapıyorsunuz yoksa herkes tv karşısında uzanmis mi ..
Maşallah canım 16 km ne demek :)
Maşallah gayet güzel boyle giderse birincilik sende
Katılmak isteyen yeni arkadaşlarda kilolarını yazsın akşam yeni listemizi yapacağım.az kilo vermiş ve verememiş arkadaşlar üzülmesin yanlışlarını beraber bulacağız bu hafta kilo vermeyen kalmasın.yağlar eriyecek hanımlar.:13:
İNŞAALLAH canim bu hafta vermem lazim cakildim kaldim 76 da 6 li rakamlara başlamak istiyorum artik