- 25 Aralık 2013
- 118
- 10
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.181
kızlar yardıma ihtiyacım var iki akşamdır spor yapamıyorum .yemekten sonra uyuyup kalıyom...sizce spor salonuna yazılam mı.
vakit sıkıntım var diye şimdiye kadar hep erteledim.(sabah 7 akşam 7)
evde üşeniyom.işten geldim yorgunum diye bahane buluyom.yemeği çözdüm .ama spor eksik kalıyo.
Günlük 900-1000 kalori arası alıyorum cok mu sizce
hoş geldin. 1000 kalori çok değil bence kaç kilosun
60ım 55 olmak istiorum. cok fazla bir fazlam yok ama basenlerim cok genis
benim basenlerim yürüyüş yapınca toparlanıyo senin kilon fazla değilmiş ne güzel kısa bir hedefin varbenim daha 18 kilo vermem gerekiyor çok çok uzun bir yol ama azimle gidecek bu kilolar :82:
gidecektir canım eminim. ablam 100ün üzerindeydi şimdi 60ın altına düştü kıskanıyorum onu:) merdiven cıkıyorum bende umarım işe yarar. yürüyüş yapacak yer yok da etrafta
vawwww ablana bırawooosende yürüyüş yapamıyorsan internetten zumba videolarına bak ve evde :129: onları uygulamaya çalış yürüyüşten bile çok terletiyor
Kızlar bugün çok yüksek ateşle kalktım heryerim agrıo ve ağız burun birbirine girmiş durumda grip oldum yane yesem çıkarıorum hiç bişey yiyemiorum yataktan çıkamıorum çok illet bişiymiş
İlk günden beri sizi takip ediyorum.yeni üye oldum.Aranız da yer varsa katılmak isterim.97 den 91e düştüm.Bu pazar tartıldım.motivasyon için yarışma fikri güzel.
çok geçmiş olsun tatlım Rabbim en yakın zamanda şifa versin
kızlar bugün çok yüksek ateşle kalktım heryerim agrıo ve ağız burun birbirine girmiş durumda grip oldum yane yesem çıkarıorum hiç bişey yiyemiorum yataktan çıkamıorum çok illet bişiymiş
ilk günden beri sizi takip ediyorum.yeni üye oldum.aranız da yer varsa katılmak isterim.97 den 91e düştüm.bu pazar tartıldım.motivasyon için yarışma fikri güzel.
Kızlar bugün çok yüksek ateşle kalktım heryerim agrıo ve ağız burun birbirine girmiş durumda grip oldum yane yesem çıkarıorum hiç bişey yiyemiorum yataktan çıkamıorum çok illet bişiymiş
Hoşbuldum.Arkadaşlığınız bana çok iyi gelecek.Hoşgeldin6 kilo iyi vermişsin motivasyonunu kaybetme azimle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?