- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.141
Ben bugün azcık kaçırdım galiba.yarın daha çok sıkmam lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyette gözüm kolay kolay dönmezde işin içine balık girince azcıkta ben kaçırdım gaiba yarın 1 saat zumbaya ek 1 saat yürüyüş cezası verdim kendime.birde öğünlerimden 1er dilim ekmeği çıkardım.ben bugün cezalıyım çok kızdım kendime dün resmen kendimi kaybettim içimde bi canavar pusuda bekliyomuş çok fazla kaçırdım diyetin ucunu ama bugün sadece cornfleks başka da bişey yok oh olsun bana
günaydın hanımlar Her sabah daha mutlu uyanıyorum daha doğrusu yaza umutlu
Ay kızlar dün gece çok komik bişey oldu.gece yarısı hayvan sesleriyle uyandık fil, aslan,baykuş, çok enteresandı.Uyandık ne oluyo falan dedik kıyamet m kopuyo yoksaEşimle oğlum en son bilgisayardan çizgi film hayvanı sesleri falan izlemişlerdi.Sonra oğlum uyusun diye eşim uyku moduna almış tabi bilgisayarda gece uyanmış kaldığı yerden devam ediyo:))Hay Allah yaa gece gece gülmekten ağrılar girdi karnıma
benim ki fena değil ama enerjim düştü sanki .elimden geldiğince haşlama salata yoğurt tarzı besleniyorum....
Kızlarrrr Ben bu hafta çok pis diyet psikolojisine girdim.Çok kararlıyım en az iki kilo diyorum.O kadar kararlıyım ki bu akşam bir tepsi şekerpare yaptım bir yudum bile yemedim.Şerbetine giren parmağımı bile yalamadım o kadar yani.Hele ki zumba yaparken kulaklarımdan bile ter akıyo şıpır şıpır.İnşallah bunların mükafatını alırım pazar günkü birincilikte
diyette gözüm kolay kolay dönmezde işin içine balık girince azcıkta ben kaçırdım gaiba yarın 1 saat zumbaya ek 1 saat yürüyüş cezası verdim kendime.birde öğünlerimden 1er dilim ekmeği çıkardım.
Aaa haydi melike ama silkelen ve kendine gel bu geminin kaptani sensin senin aynı kararlilikla toparlayacagini biliyorum ben
tatlıtambak memleket neresi nereye gidiyorsun.diyeti bırakma fırsatın olursa bize yaz.çok özletme kendini
kızlar benim biraz gaza ihtiyacım var galiba bu hafta.destek istiyorummmmmmmmmm