- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.161
Once Kayinvalidemlere gideceğim malatya yani... memleketim ise mersin tabiki. Sonra kardeşim bugün dogum yaptı onun yanina gidecegim 1 ay gezcem yani... diyeti birakmam inşallah. Telden giriyorum zaten yazarim yine
Bende bu akşam kaçırdım ama bir kereden bir şey olmaz sen yarin onu kaybedersin arada böyle kaçamak yapabiliriz önemli olan devam etmek fıstık
kızlar benim biraz gaza ihtiyacım var galiba bu hafta.destek istiyorummmmmmmmmm
aranızda süper naturel hayranı varsa bugün yayınlamış.ben izledim.şu the walking dead de gelsede izleyebilsem.birde hayranı olduğum her sezonunu kaçırmadan izlediğim kurtlar vadisi var.sizin takip ettiğiniz diziler varmı kızlar.
Slm arkadaşlar bugün yaşadıklarımı yazacm büyük bir alışveriş merkezinde %70 e varan indirimler vardı ama ben hiç bir şey almadım almak istedim yinede kendimi tuttum zayıfladıktan sonra yeni almak istedim çok güzel şeyler vardı ve uzüldüm anne olmadan önce zayiftim ve kendime kızdım zamanında neden dikkat etmedigim için... Bundan sonra diyet değil yaşam şekli olarak benimsemeye karar verdim bir ömür kilo vermek için uğraşmak istemyrum yad kilolu olup hastalıklarla boğuşmak istemiyorum verecem bu kiloları hemde kalıcı olarak istediğim elbiseyi giyecem cizmemin üstüne arkadaş o kadar....
kızlar benim biraz gaza ihtiyacım var galiba bu hafta.destek istiyorummmmmmmmmm
sağol canım o arada yaptığımız kaçamaklar olmasa süper olacak ama kendime ceza koyarsam hem vicdanım rahatlayacak hemde birdaha yaparken tekrar düşüneceğim değermi diye.
Kızlar bugün sizden birşey isteyeceğim:1 kağıda tüm gün yediğiniz herşeyi yazın ben yiyrceklerin kalorisini paylaşacağım.akşam bugün aldığımız kalorileri hesaplayıp paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?