- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.101
Canım diyet gruplarına gir orda "kilo çizelgesi nasıl yapılır" var oraya gir o sayfada anlatiyor linke tikla simgeleri seç detaylı anlatım o sayfada iyi oku anlamazsan tekrar konuşalım
Canım birde kağıt kalem al not almak için
Kızlarrrr Ben bu hafta çok pis diyet psikolojisine girdim.Çok kararlıyım en az iki kilo diyorum.O kadar kararlıyım ki bu akşam bir tepsi şekerpare yaptım bir yudum bile yemedim.Şerbetine giren parmağımı bile yalamadım o kadar yani.Hele ki zumba yaparken kulaklarımdan bile ter akıyo şıpır şıpır.İnşallah bunların mükafatını alırım pazar günkü birincilikte
evet canım bende hiçbirşey almamaya karar verdim 10 senedir 90 ın altına hiç inmemiştim 89 hariçayyy çok heyecanlıyımm bu hafta inerim inşallah:18::18:
Bende 68 olana kadar almayacağım demiştim ve şuanki kiyafetlerim geniş geliyor. Evlendigimde 76 kilo idim en azindan 76 ya düşsem o zaman ki kiyafetlerimi giyerim diyorum. Almayacağım daa....
Bu arada ben tam iyileşemeden yine grip oldum yaaaa
Bravo. Hadi bakalim seni kim tutar...merhaba herkese benimde 2. günüm bitti çokta mutluyum kendimide süper hissediyorumbugün neler yemişim yazıyımda kendimle bi hesaplaşayım
Sabah : bir çaybardağı süt ve cornflakes
ara: elma ve bi tane limonlu form bisküvi
öğlen: yayla çorbası nımm nımm çok güzeldi
ara:5 ceviz ve iki kayısı
ara:şekersiz bol köpüklü türk kahvesi ohh miss
akşam: tavuklu salata, bir çay bardağı kadar ıce tea
yeşil çayımıda içtim gün içinde 2 bardak falan:)
akşam dışarda olduğum için en hafif ne yiyebilirsem onu yedim gayette memnunum iyi gitmişim bugünde sporumuda yaptım ohh miss pazar günü kilocuklarıma elveda diyicem tartıya çıkınca yuppii
Bravo. Hadi bakalim seni kim tutar...
Fıstıklar diyetler nasıl gidiyor.psikolojiler nasıl.sporla aranız iyimi.bu haftanın birincisi ben olacağım melike ye bırakmam krep77 beni geçemez diyeniniz varmı bakalım dökülün.
Günaydın kızlar kimse uyanmadimi daha nerelerdesiniz
Kızlarrrr Ben bu hafta çok pis diyet psikolojisine girdim.Çok kararlıyım en az iki kilo diyorum.O kadar kararlıyım ki bu akşam bir tepsi şekerpare yaptım bir yudum bile yemedim.Şerbetine giren parmağımı bile yalamadım o kadar yani.Hele ki zumba yaparken kulaklarımdan bile ter akıyo şıpır şıpır.İnşallah bunların mükafatını alırım pazar günkü birincilikte
Bende 68 olana kadar almayacağım demiştim ve şuanki kiyafetlerim geniş geliyor. Evlendigimde 76 kilo idim en azindan 76 ya düşsem o zaman ki kiyafetlerimi giyerim diyorum. Almayacağım daa....
Bu arada ben tam iyileşemeden yine grip oldum yaaaa
günaydın canım uyanmazmıyım hiç sabah 7 de evden çıkıyom.nasılsın ?
Iyiyim canım bende bugün ölctum kendimi 2 şer santim gitmiş kilom yavaş oynasada sikilasiyorum:)) tabii 1 haftada
o da önemli gülüm ya zaten o yüzden spor da yapın diyorlar ya .inşallah hiç sarkmalar olmadan hem kilo vereceğiz hem de sıkılaşacağız.ben hiç ölçmedim .bilmiyorum ölçülerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?