- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.081
100 gram hurma:282 kalori
trabzon hurması ortaboy kalori:57 kalori arkadaşlar.
Neden guzel seyler cok kalorili ikisine de bayiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 gram hurma:282 kalori
trabzon hurması ortaboy kalori:57 kalori arkadaşlar.
neden guzel seyler cok kalorili ikisine de bayiliyorum
Fıstıklar diyetler nasıl gidiyor.psikolojiler nasıl.sporla aranız iyimi.bu haftanın birincisi ben olacağım melike ye bırakmam krep77 beni geçemez diyeniniz varmı bakalım dökülün.
Fıstıklar diyetler nasıl gidiyor.psikolojiler nasıl.sporla aranız iyimi.bu haftanın birincisi ben olacağım melike ye bırakmam krep77 beni geçemez diyeniniz varmı bakalım dökülün.
Valla benim için iyi gidiyor henüz bozmadim ama yarış konusunda fosss çıktığım için birinciliği size bırakıyorum ben 1 kilo vermeye de razıyım yeterki almayayim:))Fıstıklar diyetler nasıl gidiyor.psikolojiler nasıl.sporla aranız iyimi.bu haftanın birincisi ben olacağım melike ye bırakmam krep77 beni geçemez diyeniniz varmı bakalım dökülün.
esradmr diyet+spor nasıl gidiyor.nasılsın.
Olsun bu da guzel. Sanirim 90 la baslamistin diete. Biraz daha verirsen gelir insllh. Yeterki bozmaSırf tekrar gaza geleyim diye geçen yıl olan kotumu giydim gecen ay icine giremiyordum simdi oldu ama tabiki rahatsız bir beden daha gitmesi lazim rahat olmasi için ama soymayacagim biraz rahatsiz olmak lazim tüm yeme istegim kayboldu birde mont almiyordum çünkü daha gecen senekilerin icine bile giremiyorum diye her sene daha geniş bir iki nereye kadar diye karar almistim simdi biri oluyor son aldigim ama olsun en azindan olan bir tane var artik
Olsun bu da guzel. Sanirim 90 la baslamistin diete. Biraz daha verirsen gelir insllh. Yeterki bozma
Evet simdi daha düzgün gidiyor bakalim yeni hiçbir şey alamayacağım ta ki istediğim kiloya gelene kadar bu sefer bozmak yok
Evet simdi daha düzgün gidiyor bakalim yeni hiçbir şey alamayacağım ta ki istediğim kiloya gelene kadar bu sefer bozmak yok
Kızlarrrr Ben bu hafta çok pis diyet psikolojisine girdim.Çok kararlıyım en az iki kilo diyorum.O kadar kararlıyım ki bu akşam bir tepsi şekerpare yaptım bir yudum bile yemedim.Şerbetine giren parmağımı bile yalamadım o kadar yani.Hele ki zumba yaparken kulaklarımdan bile ter akıyo şıpır şıpır.İnşallah bunların mükafatını alırım pazar günkü birincilikte
Bende 68 olana kadar almayacağım demiştim ve şuanki kiyafetlerim geniş geliyor. Evlendigimde 76 kilo idim en azindan 76 ya düşsem o zaman ki kiyafetlerimi giyerim diyorum. Almayacağım daa....
Bu arada ben tam iyileşemeden yine grip oldum yaaaa
evet canım bende hiçbirşey almamaya karar verdim 10 senedir 90 ın altına hiç inmemiştim 89 hariç ayyy çok heyecanlıyımm bu hafta inerim inşallah:18::18:
kilo cetvelini yapamadım lütfen anlatın bende istiyorum.. şimdi bilgisayardayım lütfeeeen
Canım nereye kadar yaptın simgeleri seçtinmi
hiç bir şey yapmadım nerde gireceğimi bilmiyorum ki