- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.061
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu haftaya güzel başladım inşallah hep böyle gider .bu sefer olsun istiyorum artık
öyle sizin gibi haftada 3 kilo benim için çok. en fazla 2 versem yeter diyorum.ama yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum....
http://www.kaloricetveli.net/gunluk-...-ihtiyaci.html
zayıflamak için çıkan sonuçtan az kalori almalısınız
Herkese günaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım tatlı olarak ben hurma yiyiyorum çayla birlikte mutlaka hergün birkaçtane ( yeşil çayla neskafeyle güzel oluyor tavsiye ederim üzerine tarçın ekliyince daha da güzel bence deneyin bakalım:) keyifli günler hepimize:)))
Günaydınnnn kilo çizelgeni görünce yazmadan edemedim nekadar güzel kilo vermişsiniz nekadar zamanda verdiniz ve neler yaptınız biraz bahsedermisiniz maşallah diyeyim nazar değmesin inş en kısa zamanda istediğiniz kiloyada ulaşırsınız
Canim örneğin yürüyüş parkurlarinda Tartan pisti bu sebepten yapıyorlar. Sen nasıl bir yerde yürüyorsun bilemiyorum ancak spor ayakkabıların koşu içinse yumuşacık zıplayan cinsten oluyor buda diz ağzına sebep olmaz spor ayakkabını değiş istersen çok ağrı yapıyorsa
Evet haklısın canım 2 saat fazla olabilir hem bünye de alısirsa o zaman hep yürümek zorunda kalırsın yürüyüşe zaten yarım saatten sonra yağ yakmaya başlaniyormus yani yarım saatten sonrası kar oluyor :)bizim parka yürüyüş yolu yaptılar şu lastik gibi olanlardan genelde orada yürüyorum . ayakkabılarım rahat ve yumuşak . ilk günler ağrım oluyodu kaval kemiklerimde falan ama şimdi daha az. belkide 2 saat çok geliyor en iyisi sabah 1 akşam 1 saat yürümek
bizim parka yürüyüş yolu yaptılar şu lastik gibi olanlardan genelde orada yürüyorum . ayakkabılarım rahat ve yumuşak . ilk günler ağrım oluyodu kaval kemiklerimde falan ama şimdi daha az. belkide 2 saat çok geliyor en iyisi sabah 1 akşam 1 saat yürümek
Günaydınnnn çocukları okula çıkardım rahatladım sabah sporumu yaptım üstüne 2 büyük bardak su 2 dilim ekmek 1 parça peynir zeytin domates kayisili bitki çayı şimdi nescafemi içiyorum birazdan çarşıya gidicem yürüyerek gitmeyi düşünüyorum
Kızlar bu hafta 2 gün misafirim gelecek napicam ben?
Günaydınnnn çocukları okula çıkardım rahatladım sabah sporumu yaptım üstüne 2 büyük bardak su 2 dilim ekmek 1 parça peynir zeytin domates kayisili bitki çayı şimdi nescafemi içiyorum birazdan çarşıya gidicem yürüyerek gitmeyi düşünüyorum
Kızlar bu hafta 2 gün misafirim gelecek napicam ben?
günaydın ben daha kahvaltımı yapamadım şimdi yapacağım bağdat hurmasımı yiyorsun yoksa buyuk domatese benzeyen hurmadan mı ben tarçın çubugu aldım tatlı ihtiyacını kesiyormuş çayıma atıyorum fena olmuyor
Slm ben Bağdat hurmasından yiyorum çeşitleri var benim aldığım Kudüs'tü heralde bayağı tombul sabah öğlen akşam 1 er tane yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyor sizlerde deneyin derim :)
arkadaşlar hurma besin değeri açısından çok güzel fakat kalorisi yüksek , aman çok aşırı tüketimine dikkat edelim ben bir dönem annemlerin hac ümre dönüşü sonrası hurma yüzünden çok kilo almıştım.
arkadaşlar hurma besin değeri açısından çok güzel fakat kalorisi yüksek , aman çok aşırı tüketimine dikkat edelim ben bir dönem annemlerin hac ümre dönüşü sonrası hurma yüzünden çok kilo almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?