- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.021
bugün keten tohumunu bende denedim 1 kase yoğurta 2 tatlı kaşığı koydum saat 3 de ara öğünde hala tık yok bende pek etki yapmadı sanırım bekliyorum bakalım :97:
bugün keten tohumunu bende denedim 1 kase yoğurta 2 tatlı kaşığı koydum saat 3 de ara öğünde hala tık yok bende pek etki yapmadı sanırım bekliyorum bakalım :97:
slm ilkaycim nasilsin canimdiyetin nasil gidiyor...
Cok guzel fikir esra ya. Bu olay su sinirlenipte mutfaga gidip yemek yapan tip kadinlarada benziyo. Aslinda ben de oyle yapayim ya.
hoşgeldin canım kilo verirken sağlıklı beslenmeye dikkat et vücut depoların boşalmasın.biz birçok diyet ve spor önerisi paylaştık burada incele kendine uygun olanı seç.
şimdinin balık etli haziranının fit hatunları dışardaydım bu gün yazamadım şimdide eşim mızıklanıyor hiç iş bitmiyor görüşürüz
Ama kimse bana cevap vermemiş
SABAH:2 kibrit kutusu peynir
4 5 zeytin veya 2 tane ceviz
4 dilim ekmek
şekersiz çay
çiğ sebze
ARA ÖĞÜN:1 bardak süt
1 meyve
ÖĞLE:4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 dilim ekmek
ARA ÖĞÜN:1 bardak süt
1 meyve
AKŞAM:1 köfte büyüklüğünde et
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 dilim ekmek
ara öğün:1 bardak süt
canım bende yürüyüş yapıyorum hergün 2 saat . evet haklısın dizlerim benim de çok ağrıdı ilk günler şimdi daha az ağrıyor 3 haftadır yürüyorum senin dediğin gibi hergün azar azar artırmak daha iyi bence de
ayy olley cavep gelmiş nasıl mutlu oldumama canım bide şey duydum ben hergün yarım saat yürüyüş yeterliymiş aslında çok fazla yürüyünce diz kapaklarında bişiy yırtılmasıydı neydi hatırlamıyorum oluyomuş sıkıntı yaratabilir demişti bi doktor t.v de bende korkup bırakmıştım yürüyüşü şimdi tekrar başladım 45 dk da sabitliyeyim dedim:26:[/
:83: ayy İNŞAALLAH bi sorun olmaz dizlerimde çünki yürümeyi çok seviyorum ve en kolay yaptığım spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?