- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.001
evet ya. Melike bu haftanin 1. Si kim? Kalabaliklastigimiz icin bilmiyoz.
yarışımızın birincisi krep77 idi canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya. Melike bu haftanin 1. Si kim? Kalabaliklastigimiz icin bilmiyoz.
https://www.youtube.com/watch?v=xhv4UJCpOlA
diyete girdiğimden beri favori şarkım.
Günaydın kızlar bende kahvaltımi yaptım suyumu içtim iş zamanı evimi temizleyip geleyim öpüyorum hepinizi kocaman:)))
Bana sorarsan bu liste çok az ve tek yönlü ara öğünler yap ve bu ara öğünlerinde bir posiyon meyve veya fındık ceviz vb. şeyler yemelisin kilo vericem diye sağlığını kaybetme ha birde öğlen sebze yemeği yemeye çalış derim ben nacizane tavsiyem
Ayni seyler bizimde basimizda. Sen yine zayifsin bana gore. Ben 91 kiloyum. Verecegim ama
cnm akşam bir kase yoğurda bir çorba kaşığı keten tohumu katıyorum üstünede mutlaka su içiyorum keten tohumunu havanda öğütebilrsn
aaa mrb canım bu işe yarıyormu cidden bende deniyim bendede en büyük sorun wc sorunu :26: bitki çaylarıylada olmuyo bağırsak tembelliği yapıomuş bitki çayları
akşam yatmadan önce yedm rahatladm ama kişiye göre değişir ananasında cok etkisi oluyo cnm sabah ac karnına 1 dilim ve ara öğünlerde bir dilim yiyorum lavabodan cıkamıyorum
inşallah canım. ben bir ara salmaya başlamıştım ama şimdi daha da hızlanacağım inş. bugun sabah nesfit yedim arada kucuk badem ezmesi ogle yemegınde 2 tavuk kanat yanında marul salata yedım 2 bardak da yesıl cay ıctım aksam yemek yemeyi düsünmüyorum yogurt yulaf ezmesı tarcın falan elma yıyıp gecıstırecegım aksam yemegımı inş.boylece gece yağ yakımım başlasın :)
çok kararlıyım gorumcemın sozunde ıstedıgım dar kesım elbıseyı aman suram cıktı aman buram cıktı demeden gıyecegım inşşş..
ananas bende pek işe yaramıo dilimin uyuşması dışında tabi ama keten tohumunu deniycem keten tohumunun tok tuttuğunuda duymuştum inş bende lavabodan çıkamam şiş olmak çok kötüüüüüü
Hımm bence sen isteğin elbiseyi şimdiden al Hem daha kararlı olursun Ohh elbiseye baktıkça daha da hırslanırsın hattaa
cnm sakın günde 1 çorba kaşığını geçmesin zararlıymış haberin olsun
aaa tamam canım bak bunuda bilmiodum söylediğin iyi oldu tşkr ederim
ben de geldim lütfen bildiğiniz etkili bi diyet varsa yazar mısınız? çocuk yapmayı düşünyoruz ama bu kilomla hamile kalmak istemiyorum. 65 kiloyum 55 e düşsem yeter. zaten 56 idim ama düğünden sonra saldım kendimi.yardımcı olursanız çok sevinirim.
01/01/2014 78 kilo ile başladım
12/01/2014 76,5 kiloyum
1.hedef
02/02/2014 73 kilo
2.hedef
16/02/2014 70 kilo
3.hedef
02/03/2014 67 kilo
4.hedef
16/03/2014 64 kilo
5.hedef
06/04/2014 60 kilo
hadi bakalım görcez....hedefler tutacak mı ?
Hergün tartılma ama motivasyonun düşer ve kendini yemek yerken bulabilirsin ben bugün tartiyi evin bana en uzak kosesine koydum pazar günleri gidip yüzlesiyorum kendisiyle