- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
selam kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor?
ya kızlar ben bir türlü diyet moduna giremiyorum, bu aralar hem çok stresli hemde adet dönemime çok yakın oldugumdanmı ne iştahım çok açik ve her gece yatarken tıka basa tok oluyorum
iki gündür sabah yürüyüş yapıyorum ama diyet yapmadıgım için yine kilo almaya devam ediyorum off ne olacak halim, elma sirkesinede başladım ama diyet yapmadan verilmiyor
ben de diyet yapamiyorum yaa(
off ya ama ben bundan bir ay önce 62 bile degildim şimdi 66 yım ya depresiyona gircem simitlerim çıktı tekrardan, oysa ben kilo vermek için ne kadar ugraştım şimdi ise bir ayda aldım hepsini
Bugün tartıldım :) 7 gündür başlamıştım zaten tartıldım bugün 75.9 la başladım 74.1 olmuşum,ödem var kesin ellerim şiş şişBugün iyice hırslı başladım ama bir tane arkadaş zoruyla bisküvi yedim.. onun dışında diyet çok iyi gidiyor :)
meslek neydi senin canım ankaramıza ne zaman geliyosun. :44:kızlar bu ara çok giremiyorum kusura bakmayın. Işler çogaldı. Cuma günü ankarada toplantı var ona hazırlanıyoruz. O yüzdeb çok ilgilenemiyorum sizlerle kusura bakmayın tekrar
bu arada dünkü menüm
sabah
1 kayısı kıvamında yumurta
kibrit k. Kadar sütaş süzme peynir
öğle
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon ev mantısı
ikindi
yarım dilim (2-3 çatal) yaş pasta
nescafe
aralarda bol bol çay kahve içtim. Bugün iş için okulları gezdik. Her önüne gelen bişeyler yedirmeye içirmeye çalıştı. Kırmamak için anca bu kadarla kurtardım
3 lt su
1 saat spor (600 kal)
20 dk sauna
meslek neydi senin canım ankaramıza ne zaman geliyosun. :44:
Doğadan 7 otlu. İçindekilere gelecek olursak: biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, ısırgan yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı ve kekik. Biliyorum hepinizin gözleri açıldı. Vücuttaki fazla suları atmak için hangimiz yukardakilerden birine başvurmadık ki! Gelelim bu otların teker teker faydalarına.
Kekiğin içerdiği yağda safra artırıcı etki bulunmaktaymış. Türkçesi sindirimi kolaylaştırıyormuşJ Mate yaprağıyla tanışmam yeni oldu, kendisini tanımazdım. Ancak bu bitkicik de içerdiği kafein nedeni ile fiziksel halsizliği giderip enerji veriyormuş. Funda yaprağının idrar artırıcı etkisinin yanı sıra sindirimi kolaylaştırıcı özelliği varmış. Biberiye yaprağına gelecek olursak. İsviçreli bilim adamları bu yaprakların pankreatik lipaz enzimini (!) baskılayarak bağırsaklardan yağın emilmesini azalttığını, dolayısı ile kilo almayı ve karaciğer yağlanmasını önleyebileceğini açıklamışlar. Ben açıklamadan pek bir şey anlamadım ama İsviçreli bilim adamları dediyse vardır bir bildikleri arkadaş!
Kiraz sapını, ısırgan otunu ve yeşil çayı özellikle en sona bıraktım. Hayatının bir döneminde kilo vermeye çalışmış her kadın eminim bu üç mübarekten medet ummuştur. Bildiğiniz üzere kiraz sapı çok kuvvetli bir idrar sökücüdür efendim. Bunun sapını kaynatıp içen pek çok insan tanımışımdır. Hatta hayatımın bir döneminde ben de meyillendim. Ancak kiraz sapını biriktirip sonra da kaynatmakla uğraşmak için fazla üşengeç bir insan olduğum aklıma geldi, vazgeçtim.
Isırgan otu ise çok güçlü bir hücre yenileyici, kanseri önleyen ve gençleştiren bir besindir bildiğiniz üzere. Aynı zamanda iktidarsızlığın baş düşmanı olup, cinsel arzularımızı da kıpır kıpır yaptığını öğrenmiş bulunmaktayım araştırmalarım sonucu (konumuzla pek alakalı değil ancak belki ilgilenenler çıkar). Isırgan yaprağı potasyum açısından da zengin olup idrar söktürücü olarak adını botanik dünyasına altın harflerle yazdırmış ayrıca.
Gelelim yeşil çaya. Bu mübarek son yıllarda pek bir meşhur oldu. Metabolizmayı hızlandırdığı iddia edilen aynı zamanda sakinleştirici bir ot kendisi. Çay firmaları bu yeşil çayın binbir çeşidini yapıp satmaktadır. Elmalısı, limonlusu, ballısı....
Kızlar msj da hata olmuş çoklu yollamisim pardon. .. bu arada nerelerdesiniz kimse yok herkes dizi mi izliyor ne? ??[/QUO
ben burdayım da gerçekten herkes nerede
günaydın bayanlar hala uyuyormusunuz saat 10 dan sonra edilen kahvaltı direk vücutta depolanıyormuş dikkat dikkat
ben burdayım da gerçekten herkes nerede
Kızlar msj da hata olmuş çoklu yollamisim pardon. .. bu arada nerelerdesiniz kimse yok herkes dizi mi izliyor ne? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?