- Konu Sahibi Kinoalihatun
melikecim süpersin maşallah.sen işi baya ciddiye almışsın ne güzel araştırma da yapıyorsun.seni takdir ediyorum... :)
diyetisyene gittin mi
diyetisyene gittin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem kendi hastalığımla hem de kızımın ki ile uğraşıyorum.. Bu hafta pek yazamam ama kilo bildirimi yapacağım pazar günü...
melikecim süpersin maşallah.sen işi baya ciddiye almışsın ne güzel araştırma da yapıyorsun.seni takdir ediyorum... :)
diyetisyene gittin mi
Selam kızlar bugün hep hastaneyle uğraştım sabah gittim kan verdim egzersiz programına katıldım günde 5 kez yapacağım öğleden sonra diyetisyene gittim bu kez olacak inşallah kendime güvenim geldi bu arada 500 gr daha gitmiş pazardan beri
hadi hayırlı olsun neler yaptığını diyetini bizimle paylaşırsın.
Canım diyet klasik diyet günde altı öğün verdi 1600 kalorilik ara öğünleri atlamamamı söyledi süt veya yoğurt artı meyve var aralarda
Selamm.Ben burda yeniyim diyet yapacak birilerini arıyordum.Tam bana göre 163 boy 75 kilo.. Zamanında 69 da düşmüştüm amaaa neyse artık 70 ler yetti. Düğün de var anlıycanız 57 ideal kilom bayağı yol katetmem lazım ama şuan 65 olsamda çok iyi olacak.Ne diyorsunuz,aranıza alıp,1 ayda birlikte verir miyiz ?
Hem kendi hastalığımla hem de kızımın ki ile uğraşıyorum.. bu hafta pek yazamam ama kilo bildirimi yapacağım pazar günü...
Selamm.Ben burda yeniyim diyet yapacak birilerini arıyordum.Tam bana göre 163 boy 75 kilo.. Zamanında 69 da düşmüştüm amaaa neyse artık 70 ler yetti. Düğün de var anlıycanız 57 ideal kilom bayağı yol katetmem lazım ama şuan 65 olsamda çok iyi olacak.Ne diyorsunuz,aranıza alıp,1 ayda birlikte verir miyiz ?