- Konu Sahibi Kinoalihatun
Bırak yesinler de şişko olsunlar ne diye iyilik yapıyorsun ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dugme istiyorum.
Melike, burcu, esra dietler nasil gidiyor? Benim korktugum sey basima geliyo sanirim. Kacamaklr cogaldi. Pazartesi cok degil de. Dun biraktim resmen. 2 3 gundur bir veli canimi cok slktl. Kenar semtte kultursuz, terbiyesiz veli. Benimde zaten canim slkklnken yemeler bu hale getirdi beni. Uzuluyorum kendime. Hevesim gitti yine.
Gucumu toplamam lazim.
Panik yok panik yok. Bugun crsb. Daha pazara cok var. Silkelenmem lazim. Ayakta dimdik durmam lazim. Kocama karsi zirhimi takmam lazim. Kilo vermem ve guzellesmem lazim. Kendime guvenimin gelmesi lazim. Yapabilmem lazim. Yapmam lazim. Yaptigim kacamagin ahini vahini yapacagima yediysem yedim diyip hadi bakalim sira yememede demem lazim. Haydi bakalim diete
Slm Canm bende bu şekilde bunalım geçirdim ama yeter artık dedim ve diyete başladım kurban bayramından beri yapıyorum yavaştan olsa veriyorum 92 den 85.9 indim iki aydır diyetisyene gidiyorum in§ 60 kadar inecem yavaş ta olsa veriyorum yanisana sabırlı ve istikrarlı olmanı tavsiye ederim herşey gönlünce olsun
TATLIM BİZLER GENELDE HERŞEYDEN DENGELİ YİYORUZ O TARZ DİYETLERE GÜVENMİYORUZ.PORSİYONUMUZU YARIYA İNDİRDİK HAREKETİMİZİ İKİ KATINA ÇIKARTTIK.ABURCUBUR ŞEKER YOK.bir ara denemişsin bak yine almışsın sana tavsiyem yeme düzenini sağla 6 öğün belirle kendine spora başla ben evde zumba yapıyorum mesela. test ne testi anlamadım.hamilelik şüphen mi var.
Gucumu toplamam lazim.
Panik yok panik yok. Bugun crsb. Daha pazara cok var. Silkelenmem lazim. Ayakta dimdik durmam lazim. Kocama karsi zirhimi takmam lazim. Kilo vermem ve guzellesmem lazim. Kendime guvenimin gelmesi lazim. Yapabilmem lazim. Yapmam lazim. Yaptigim kacamagin ahini vahini yapacagima yediysem yedim diyip hadi bakalim sira yememede demem lazim. Haydi bakalim diete
Melike, burcu, esra dietler nasil gidiyor? Benim korktugum sey basima geliyo sanirim. Kacamaklr cogaldi. Pazartesi cok degil de. Dun biraktim resmen. 2 3 gundur bir veli canimi cok slktl. Kenar semtte kultursuz, terbiyesiz veli. Benimde zaten canim slkklnken yemeler bu hale getirdi beni. Uzuluyorum kendime. Hevesim gitti yine.
Inş canm herkes istediği kiloya ulaşır azim ve sabır şart...canim ne kadar guzel kilo vermissin ustelik azimli gordum seni tebrik ederim insallah biran once inersin istedigin kiloya
Çok tatlısın melike herşey gonlunce olsun....
günaydın güzeller gerçekten süpersiniz .enerjiniz çok yüksek.maşallah size....
sizin sayenizde bende gaza geldim.teşekkürler...