- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.921
Merhabalarrrr
Bende araniza katilmak istiyorummm.bende cok kez diyet yaptim bozdum werdigim kilolar geri geldi bilindik hikayeler bende karaliyim bu sefer ama motiweye ihtiyacim warrr.kendimden bahsedeyim 23 yasi ayim bi oglusum war ben bi ay once doyete basladim basladigimda 96 kiloydum simdi 90.8 im burda nasil oluyo her pazar kilo bildirimimi oluyo hergun menu yaziliomu yardimci olursaniz sewinirim
Günaydin hanimlar
Sanada kolay gelsin nina ..;-)
Bugün benim kahvaltim
Meyveli yogurt canim bisey istemiyor henüz
Kahve mi yudumluyorum ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladığım kadarıyla sigarayı bırakmak istiyorsunuz size tavsiyem Alen carr videolarını ızlemeniz ve hatta sineması çıktı bırakmak istiyorum diye onu izlemeniz ben terapilerine katıldım ve 9 aydır sigara içmiyorum filmini de izledim belki size bir faydası olur çünkü filim terapinin özeti gibi kısa bir terapi anlatılıyor filimde izleyin ve içimizdeki canavardan kurtulun....
tavsiyen için sağol canım bırakmak istemez miyim, hem cebimi hem beni yiyor bu, bende psikologa falan gitmeyi düşünüyorum ama tavsiyen üzerine izleyecem
tavsiyen için sağol canım bırakmak istemez miyim, hem cebimi hem beni yiyor bu, bende psikologa falan gitmeyi düşünüyorum ama tavsiyen üzerine izleyecem
Ciciss nasilsin arkadasim diyet nasil gidiyor ;-)
ben bişey sormak istiyorum bel fıtığı tedavisi için 30 a yakın kortizon igne yaptırdım .çevremde kiler bu kilolari veremezsin diyorlar bu konuda tecrübesi olan veya önerisi olan var mı? gercektende uğraşıyorum ama gram oynamıyor.
yaptirmadim hic birini guatr yok ama tiroid bezi ni bilmiyorum
dün bildirim yapmayı unuttum ben
ama hiçbir değişiklik yoktu gene
Benim cevremden bildigim kortizon kilo degil sislik yapar ve tedavi bittikten sonra o sislikler kendiliginden yok olur ;-)
Peki quatriniz var mi baktirdiniz mi düsük calisan troid bezi kilo vermede zorluk cikarir veya demir eksikligi ?
Slm bende war demir eksikligi dr um ilac werdi ama kullanmiyoum kilo yapar die demir eksikligidemi kilo wermeyi engeller.
Bugünlük sporum basariyla tamamlandi ;-)
Harikasın canım böyle devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?