- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.901
Eğer ozel degilse yasiniz ve kilonuz kac sorabilir miyim? hedfiniz cok. güzel ulaşmayı nasib etsin yaradan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ozel degilse yasiniz ve kilonuz kac sorabilir miyim? hedfiniz cok. güzel ulaşmayı nasib etsin yaradan.
Aramiza hoşgeldin....ben yeniyim yarışmaya katilmak istiiyorum ama neler yapmam lazim bilmiyorum boy160 kilo 85 yaş 29 yani dibe vurmuş vaziyetteyim yardimmmm
süper siniz maşallah 22kilo benim icin büyük bir hayal.burada mı verdiniz kilolarinizi birde hepsi diyetlemi gitti bu kilolarin diye sorsam cok mu olurum?
Biz hep buradayiz :) sanada iyi geceler...Dedigim gibi kalori takibi işine yatiysa sana bir site önerebilirim özelden ... Ben şahsen cok memnunum :)hosbulduk naz hanım a söylediğim gibi cok sicak cok ictensiniz diyet konusuna gelince hem fikiriz galiba
herkese iyi geceler yarin yepyeni bir günde yeni umutlarla güzel bir güne uyanmak dileğiyle
Merhabalarrrr
Bende araniza katilmak istiyorummm.bende cok kez diyet yaptim bozdum werdigim kilolar geri geldi bilindik hikayeler bende karaliyim bu sefer ama motiweye ihtiyacim warrr.kendimden bahsedeyim 23 yasi ayim bi oglusum war ben bi ay once doyete basladim basladigimda 96 kiloydum simdi 90.8 im burda nasil oluyo her pazar kilo bildirimimi oluyo hergun menu yaziliomu yardimci olursaniz sewinirim
geldim canim islerim vardi anca açabildim :) sonuçtan mutluyum her olumsuzluğa rağmen kilo vermişim :)
bildirim
gecen hafta : 81.6
bu hafta : 80.8
fark: 0.8gr
Merhabalarrrr
Bende araniza katilmak istiyorummm.bende cok kez diyet yaptim bozdum werdigim kilolar geri geldi bilindik hikayeler bende karaliyim bu sefer ama motiweye ihtiyacim warrr.kendimden bahsedeyim 23 yasi ayim bi oglusum war ben bi ay once doyete basladim basladigimda 96 kiloydum simdi 90.8 im burda nasil oluyo her pazar kilo bildirimimi oluyo hergun menu yaziliomu yardimci olursaniz sewinirim
aresercim sende 5 li rakamlari gormussun senin adina cok sevindim senin boy kacti:44: kilon cok iyi cunku
ben yeniyim yarışmaya katilmak istiiyorum ama neler yapmam lazim bilmiyorum boy160 kilo 85 yaş 29 yani dibe vurmuş vaziyetteyim yardimmmm
Hosbuldummmm
Cvb verdigunjz icin tskr edrm pazar gunu tartilioyuz pazartesimi bildirim yapioruz?ayy aranizda en kilolu benim galiba bide bi hedefim war eylul 1.nde 70 kilo olmak esimle iddaya girdik.bidesiz cok az yiyosunuz nese bana guc weririsiniz ins diyet icin tam dogru yerdyim simdiden cok saolun.
Kahwaltimi paylasayim ozaman bi dilim peynir bidilim kepekli ekmek uc zeytin ni yumurta salatalik
Ayyy cok heycanlandim sizce hedefime ulasirmiyimmm:')