- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.881
Teşekkürler sende güzel vermişsin amatebrikler kizlar harikasinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler sende güzel vermişsin amatebrikler kizlar harikasinizz
ben yeniyim yarışmaya katilmak istiiyorum ama neler yapmam lazim bilmiyorum boy160 kilo 85 yaş 29 yani dibe vurmuş vaziyetteyim yardimmmm
Hos geldin canim ...
Tam zamaninda bugün yeni yarismamiz basliyor..;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok tesekkur ederim yanitladiginiz icin bende bu diyet listesine uyucam sanirim bu benim için de bir ilk olucak diyet listesini dort gozle bekliyorum
pardon yanlis anlamışım. ben paztsi başlayan engec cuma bitiren cocuklardan zaman bulupta spor yürüyüş yapamayan standart bir anneyim kk ile yeni tanıştım itiraf etmeliyim ki daha önce birbirini tanimadan bu kadar sıcak bir ortam kurabilen insanlari ilk defa görüyorum sizi gördükçe bende belki zayiflarim diyorum
ınsaallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz cocuklar biri 11 biri 6 biri 3 yasindalar aksamlari tabiri caizse pilim bittiği için spor yapamıyorum
bir kez daha anladım ki bu zayiflama isi ekip işi. dediklerinizi harfiyen yapıcam inşallah sporda kismet olur
klasik kahvaltı ara öğün 15 badem ogle 5k sebze yemeği bir dilim ekmek aksam 6 kaşık yemek sınırsız salata yatarken yoğurt buna benzer listeler uzayip gidiyor
aslinda tam ideal liste uyabiliyorsaniz ne mutlu size