- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.541
hic oyle soyleme sakın bır kere azmın hıc olmasa şuan bunları konusuyor bıle olmazdık:) bak mesela dıyelım kı az kılo verdım hemen şunu dusunuyorum: en azından 3 kılo almadım :) yanı suan ben 5 kg verdım ama bunları yapmasam belkı 3 kg aşöıs olucaktım ve suankı kılomdan 8 kg fazla olucaktım :) aslında nişanlıma borcluyum :) o bana yan yaglarına bak gormuyor musun demek yerıne "cok guzelsın harıkasın " deseydı suan bu kadar hırslanmazdım:) bır ara 80 olmustum suan 67 yım:) boyum 1.75 .bir 10 kg daha verıyım kurban kesıcem yada yada yardım yapacagım:) o kadar mutlu oluyorum kı tartıyı kendımı sarılıp opmek ıstıyorum:) tabıkı fızıkı kurallara gore ımkansız :)))) ama hepımız basarıcaz...cok deıl bırkaç ay once zatıflayanların hıkayelerını okuyup ah ahh dıyordum hepımız yapabılırız ınan..herkes 50-60 kg bıle verıyor yeter ki alısalım. ömur boyu dıkkat edelım
esraesraesra
destek çok önemli benim erkek arkadaşımda sagolsun destek olmaya çalışıyo ama ben kendime destek olmalıyım ilk başta. ben bir ara 90 oldum düşün yütüyen boga diyodum kendime. şimdi 79-80 arasıyım. senin şu anki kilon kadar olsam yeter ki benim boyum 169( o bile çok uzak geliyo aslında çok degil ya 10 kilo daha önce yaptım yine yapabilirim ama işte ((