- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk buarada herkese günaydin :)Hoş geldin canım...
Herkese günaydiiiiiin hanimlar yeni arkadaslar hosgeldiniz 😊
Dün gece ac karnina yatmadan önce 20 dakika plates yaptim ve sabah 5 te kendimi buz dolabin önünde buldum 6 tatli kasigi meyveli yogurt ile güne basladim 😊
Az öncede kahvalti mi yaptim 2 yumurta (omlet)
1fincan kahve
Bugün yine yogun bir gün beni bekliyor malum iki cocuk ve bol bol kosusturmaca 😐
Ortim missgamzeli nerdesin 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk buarada herkese günaydin :)
Yarişma tam olarak nasil uygulanacak hergün buraya yediklerimizi ve ne tür spor vs . Yazmamiz mi gerekiyor ???
Yeni oldugum icin tam bilmiyorum kusura bakmayin :))
Birde iki kişi bir mi oluyor dogrumu anladim?
günaydınnnn, ben güne kahvaltısız başladım maalesef okula geç kldığım için yiyemedim bişey.
birazdan aram var, o zaman biraz leblebi, kuru üzüm yiyceğim ve kahve içececğim
Evwt canim istersen yediklerini sporlari paylasiyorsun yazmak motive ediyor bazen az yedim diyorsun ama yazinca bir bakiyorsun cok yemisizzz
Afiyet olsun 😊
Bu arada sen kac kilosun hedefin ne kadar ☺
şu an 83,5 kilom, 1 haftalık hedefim en az 82,5 olmak. genel hedefim ise 60-62 kg'a düşmek
Insallah canim hepimizin hedefi ayni zayiflamak ...
Bende 82 den 60 a düstüm 3 kilosunu geri aldim 63 ile yola devam hedef 55 insallah ....
benim belgginKızlar isimleri sakıncası yoksa ogrenebilirmiyiz ben çok karıştırıyorum
ben iyiyim sende hosgeldin canimmerhaba arkadaşalar hepinize günaydınn nasılsınız bakalımm
ben iyiyim sende hosgeldin canim
bu arada bende ikrasu ile ortagim nerelerdesin
Sanirim biz ortagiz :))merhaba arkadaşalar hepinize günaydınn nasılsınız bakalımm
Sanirim biz ortagiz :))
Listede öyle gözüküyor,araniza yeni katildim ...
kızlarrrrrrr napıyosunuz :))))) ????
ben hıc ama hıc ekmek yemıyorum 5 kg cıvarında verdım ama tatlıyı cok cabuk kesemedim ılk baslarda yanı cıkolata tarzı seylerı o yuzden yavas verdim. ama kurtuldum artık :)))) canım hıc ıstemıyor ıgrenıyorum...oleyyyyy
esraesraesra