- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.221
Araser ilkay80 missgamzeli dışında giren olmadı bugün.kızlar neoldu topiğimize nazar mı değdi.bu arkadaşlarla devam ediyoruz.kimler bizimleyse topiğimizi yanlız bırakmamaları gerektiğini hatırlatayım.2. 3. Sayfalara düşürmüşüz.diyetlerde felaket durumda sanırım.pazartesi yeni bir döneme giriyoruz.yeni kurallar.yeni sistem.ama bunun için topiğe uğrayabilecek arkadaşlar istiyorum.diğer arkadaşları başka topiklerde buldum.paylaştıklşarı düşüncelerini okudum ama bizim sayfaya bakmaya tenezzül bile etmediler.ben bu topiği sizlere böylemi emanet ettim.çok güvenmiştim.biz azmı kilo verdik.diyetlerimizde birbirimize az mı destek olduk.pazartesiye kadar düşünün.bambaşka bir melike bambaşka bir sistem.
Araser ilkay80 missgamzeli dışında giren olmadı bugün.kızlar neoldu topiğimize nazar mı değdi.bu arkadaşlarla devam ediyoruz.kimler bizimleyse topiğimizi yanlız bırakmamaları gerektiğini hatırlatayım.2. 3. Sayfalara düşürmüşüz.diyetlerde felaket durumda sanırım.pazartesi yeni bir döneme giriyoruz.yeni kurallar.yeni sistem.ama bunun için topiğe uğrayabilecek arkadaşlar istiyorum.diğer arkadaşları başka topiklerde buldum.paylaştıklşarı düşüncelerini okudum ama bizim sayfaya bakmaya tenezzül bile etmediler.ben bu topiği sizlere böylemi emanet ettim.çok güvenmiştim.biz azmı kilo verdik.diyetlerimizde birbirimize az mı destek olduk.pazartesiye kadar düşünün.bambaşka bir melike bambaşka bir sistem.
sistem mi değişiyor gene melikecimm :26:
Ben şu son bi haftadır düzenli yazamadım menülerimi, biraz askerimle ilgili sıkıntılarım vardı, biraz moralim bozuktu falan
Ama yarından itibaren her gün menülerimle beraber burdayımm
arkadaşlar kendinize bir hedef belirleyin 1 aylık bir hedef olsun.ben başlayım bu ay rabbimin izniyle 6 kilo vereceğim.yarın herkezin hedefini bekliyorum ay sonunda bakacağız.bu arada sporlar ne alemde.youtube artık yok yeni bir zumba bulup yarın linkini atacağım.bu bir savaş yağlarımıza karşı verdiğimiz ve zafer biz azimli hatunların bu yağlardan kurtulacağız.salma devri bitti.herkes kendini toplasın.tabi bende.birlikte başaracağız.
hayırdır canım problem ne
iletişim açısından sıkıntı yaşadık biraz, aklım onda kaldı, en son çarşamba akşamı askerimin olduğu ilçede bi birlikte patlama olduğu - yaralıların olduğu haberini falan okudum, ondan sonra dağıldım işte ya onların birliğinde olduysa diye falanpatlama yüzünden telefonları kesmişler bölgede ulaşamadık hiçbi şekilde, ben iptaldim o aralar işte
Canimmm Allah korumuş Allah kazasiz kavuştursun inşallah
Kızlar bildirimler pazartesiye alındı açken tartılıp herkes yaZacak.ikili destek timlerimiz olacak.herkes akşama kadar yediklerini yazacak.yarın hafta içi yapacağınız sporları ve ne kadar yapacağınızı yazıacaksınız.denetim sıkı çünkü hepimiz dağılmış durumdayız.hitler melike olmayacağım tabi ama ona yakın birşey olacağıma emin olun.hepinizi seviyorum.kendimide seviyorum.o yağlar gidecek.
canım benim sen gönlünü ferah tut kötü haber olsa duyardın dua et.kötü şeyleri aklına getirme.iletişim açısından sıkıntı yaşadık biraz, aklım onda kaldı, en son çarşamba akşamı askerimin olduğu ilçede bi birlikte patlama olduğu - yaralıların olduğu haberini falan okudum, ondan sonra dağıldım işte ya onların birliğinde olduysa diye falanpatlama yüzünden telefonları kesmişler bölgede ulaşamadık hiçbi şekilde, ben iptaldim o aralar işte
helal melike :))) iykı varsın :) hepımız azımlı olalım :) yaglar gıtsın mutluluk öZguven ve hafıflık gelsın :))))
esraesraesra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?