- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.221
GÜNAYDIN CANIM DOĞUŞ YEŞİL ÇAY TARÇIN+KARANFİL TADI ÇOK GÜZEL BİDE İNSANIN CANI ŞEKERLİ ŞEYLER İSTEMİYOR
Sağol canım bakicam gerçi yaprak yesil çay almıştım aktardan....
Ben hiç görmedim hangi markanin
günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydinnnnnn çok alışmışim size kızlar dün bitmek bilmedi:))
gunaydinnnnnn çok alışmışim size kızlar dün bitmek bilmedi:))
hakikaten dün bitmedi ya diyetimde yalan oldu ortağım dün biraz abarttım
kızlar ben de size katılabilir miyim benim de kilo vermem lazım. 1,67 boyunda 89 kilodayım. Yürüyüş bandı aldım inşallah bugün gelecek. Yediklerimizi ve spor süremizi buraya yazarsak ben ce herşey mükemmel olacak.bu arada ben insüline bağımlı diabet hastasıyım.yeme durumum o nedenle size göre biraz farklılıklar gösterebilir bunun nedeni o...
Kızlar dün hepinizi çok özledim
ayy bende çok özledim yaa:))
Kızlar dün hepinizi çok özledim
selam kızlar nasılsınız ben dün giremedim siteyi açamadım tadilatta diyordu diyet cok guzel gidiyo hiç kaçamak yapmadım cok şükür dün spora gidemedim ama saat 10 dan 3 kadar çarşılarda dolandım oğluma sünnet kıyafeti baktım benim ortaktan ses yok nerelerde acaba ben şimdi spora gidiyorum gelincengörüşüşrüz hepinizi öptüm gunünüz guzel diyet azminiz bol olsun sekerler.....
şimdiden hayırlı olsun canım damat olduğunuda gör inşallah
Selam kızlar nasılsınız ben dün giremedim siteyi açamadım tadilatta diyordu diyet cok guzel gidiyo hiç kaçamak yapmadım cok şükür dün spora gidemedim ama saat 10 dan 3 kadar çarşılarda dolandım oğluma sünnet kıyafeti baktım benim ortaktan ses yok nerelerde acaba ben şimdi spora gidiyorum gelincengörüşüşrüz hepinizi öptüm gunünüz guzel diyet azminiz bol olsun sekerler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?