- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.201
turk kahvesı ıctım sakarınlı:)
esraesraesra
esraesraesra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak senınkınde de aynısını dedi sinir oldum yaaa
o zaman beni beğenn
Yoğunluktan yazamadım mîsafirlerim biraz önce gittiler sizlerin yazdıklarına baktım yenî gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum:)
Benim ortak gene kayıp yine kayıp ilanı vericem galiba:)
Nerdesin burcubîlennnnnn??????
Herkese iyi geceler
Selammm kızlar yorucu bir gün geçirdim şimdi girebildim sabahtan evi süpürup spora gittim 1 saat spor salonun da kaldım 1 de cıktım oradan biraz işlerim vardı onun ıcın dolandım eve geldigimde saat4.30 yü hemen mutfağa yemek yaptım şimdi anca oturuyorum hemen menumu yazıyım
Sabah kalkınca ılık limonu su
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmegine kasarsınız tost, çeri domates yeşil cay içtim
Ara : 3 kuru kayısı, 5 fındık, 5 badem
Öğlen : 1 kepçe mercimek çorba, et sote, semizotu salatası, 1 dilim ekmek
Aksam : 1 kepçe brokoli çorba, 1 tane zeytinyağlı enginar, 1 kucuk kase yoğurt
2 litre su içildi
Bu MissGamzeli Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. Diyooo bir üstelik mesajı begenebiliyorum sizlerin ki niye olmuyor anlamadım....
[sıze=3]ortağım ama yerken 1000 kalori altına düşme benceeee, metabolizmanı yavaşlatabilirsinnn :18:[/sıze]
ortağım bu da benim günlük raporummm
sabah: 1 dilim light ekmek, 1 üçgen peynir
ara: sütlü neskafe, 1 y.k. kuru üzüm, 1 adet kellogs k-bar
öğle: 1 kepçeden az ezogelin, 2 küçük tavuk köftesi, az salata (yağsız), 1,5 dilim light ekmek
ara: 3 tane form bisküvi, 1 kutu activia yoğurt
ara: 1 bardak tarçınlı light süt
akşam: 3 y.k. barbunya, 4 y.k. taze bakla yemeği, 3 y.k. yoğurt, 2 dilim light ekmek
ara: yeşil çay, 1 y.k. kuru üzüm, 1 kare bitter çikolata
alınan kalori: 1297
Spor
15 dk eliptik, 15 dk kondisyon bisikleti, 25 dk yürüyüş/koşu, 100 mekik, 100 twister, 50 iç bacak, 50 dış bacak
yakılan kalori: 423
net kalori: 874
turk kahvesı ıctım sakarınlı:)
esraesraesra
Bu MissGamzeli Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. Diyooo bir üstelik mesajı begenebiliyorum sizlerin ki niye olmuyor anlamadım....
tarçınlı yeşil çay aldım dün tadı çok güzel faydalarıda bir okadar güzelmiş[sıze=3][/sıze]
günaydın ortağımmm
tarçınlı-karanfilli yeşil çay benim de favorimdir
Ben hiç görmedim hangi markanin
günaydın ortağımmm
Tarçınlı-karanfilli yeşil çay benim de favorimdir