hadi yarışarak zayıflayalım her pazar en çok zayıflayan 1. olsun

hoşbulduk :))) bugun sabah nescafe ıctım bir sekerlı ıkı tane de bıskuvi yedım light :) bu kadar sadece sımdılık:)) aksam da corba ıcecegım ve 9 lu caydan ( ama cok kotu tadı )

esraesraesra

canım şeker kullanmayı bıraktığında hem daha iyi kilo verirsin hemde bitki çayları daha güzel geliyo bana

AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)64 kcal 0.50 x
1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)118 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Barbunya Pilaki (350 kcal)350 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal

Alınan Kalori Toplamı 791 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal

Yakılan Kalori Toplamı 100 kcal

ortağım ama yerken 1000 kalori altına düşme benceeee, metabolizmanı yavaşlatabilirsinnn :18:

AldığınızKalori

ortağım bu da benim günlük raporummm

sabah: 1 dilim light ekmek, 1 üçgen peynir
ara: sütlü neskafe, 1 y.k. kuru üzüm, 1 adet kellogs k-bar
öğle: 1 kepçeden az ezogelin, 2 küçük tavuk köftesi, az salata (yağsız), 1,5 dilim light ekmek
ara: 3 tane form bisküvi, 1 kutu activia yoğurt
ara: 1 bardak tarçınlı light süt
akşam: 3 y.k. barbunya, 4 y.k. taze bakla yemeği, 3 y.k. yoğurt, 2 dilim light ekmek
ara: yeşil çay, 1 y.k. kuru üzüm, 1 kare bitter çikolata

alınan kalori: 1297

Spor
15 dk eliptik, 15 dk kondisyon bisikleti, 25 dk yürüyüş/koşu, 100 mekik, 100 twister, 50 iç bacak, 50 dış bacak

yakılan kalori: 423

net kalori: 874

Son düzenleme:
ortagin nerdesin hala gelmedinmi
bende okulda nobetciydim cok yoruldum spor yapamicam sanirim
okuldan gelince meyve tabagi hazirladim ve tabiki de yedim

Kızlar bugün 1 saat hızlı tempo yürüdum şeytanın bacağını kırdım çok şükür spora ara verince yapmak çooook zor geldi ama yaptım:)) mutluyum

çok kotu ama canım at gıbı seker ıstıyor ama dayanıcam :)))

esraesraesra
kuru kayısı incir yada kuru üzüm varmı.sakın yeme şeker.iki kuru kayısı arasına bir tane ceviz koy.muz varsaüzerine kakao serp ye.en olmadı elmayı soy haşla üzerine tarçın serp az fırınla

Gününü karla kapatmış esnaf gibi hissediyorum bu akşam[]

Son düzenleyen: Moderatör:
saolun kızlar :) yazı dusunuyorum :) balayını :) gaza gelıyorum...bır de sansıma nısanlım ip gıbı ya pıs sanslı köfte :))) yemek yemekten hıc hoslanmaz iştahla yemek yıyen ınsandan mıgdesı bulanır copluk gıbı der evlenınce zaten yıyemıcem o hep salata yer( ıkımız oturup ınek gıbı ot yerız o uyuyunca dolabtan biraz kemırırim artık😂😂😂

esraesraesra

Melikecimmm ben senin mesajlarını niye beğenmiyorum beğeniyorum başka kullanıcılarında mesajlarını begenın diyor anlamadım neden....:26::26:

Selammm kızlar yorucu bir gün geçirdim şimdi girebildim sabahtan evi süpürup spora gittim 1 saat spor salonun da kaldım 1 de cıktım oradan biraz işlerim vardı onun ıcın dolandım eve geldigimde saat4.30 yü hemen mutfağa yemek yaptım şimdi anca oturuyorum hemen menumu yazıyım

Sabah kalkınca ılık limonu su

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmegine kasarsınız tost, çeri domates yeşil cay içtim

Ara : 3 kuru kayısı, 5 fındık, 5 badem

Öğlen : 1 kepçe mercimek çorba, et sote, semizotu salatası, 1 dilim ekmek

Aksam : 1 kepçe brokoli çorba, 1 tane zeytinyağlı enginar, 1 kucuk kase yoğurt

2 litre su içildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…