- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.601
mide bulantısı kusma mide şişliği dün geceden beri canım sıkılıyor doktorada gitmiyor inat etti.önemli birşey yoktur inşallah.
Çok geçmiş olsun.Rezene çayı mideye iyi geliyor,aklınızda olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mide bulantısı kusma mide şişliği dün geceden beri canım sıkılıyor doktorada gitmiyor inat etti.önemli birşey yoktur inşallah.
Canımmm sen hâlâ 68 misin yani(Sanki bu haftaya 65le başlamıştın.Ayy ben bu hafta hedefime inersem eğer haftaya benim için daha heyecanlı olacak çünkü artık 50li rakamları göreceğim.O zaman kesin daha mutlu olacağım.
Ben 65 kiloyum çizelgeyi düzeltemedim beceremedim yardım istedim kimse yazmadı neyse sen ne dîyorsun 59 mu oldun vay vay vay
Sen haftaya kilo vermen az olabilir haftaya da ben işi bitiriyim de her hafta biz birinci olalım ne dersin ortak ?:)))
Artık nazar var diyenlere inanmaya başladım.eşim rahatsızlandı şimdide
ben cızelgeyı degıstırmeyı bılmıyorum
en bastan tekrar yapıyorum her defasında
Çook teşekkür ederim canım.Ama daha göremedim önümüzdeki hafta da böyle devam edersem görürüm inşallah)Kilo hiç bi şekilde insana yakışmıyo valla.Aslında 60larda da iyi göründüğümü pek sanmıyorum.Yani bunu kilo verince daha iyi anladım.Bu arada böyle azimli devam etmeme de sebep sizlersiniz.O yüzden gerçekten hepinize dua ediyorum.Azmimiz hiç bitmesin inşallah:))
Ben 65 kiloyum çizelgeyi düzeltemedim beceremedim yardım istedim kimse yazmadı neyse sen ne dîyorsun 59 mu oldun vay vay vay
Sen haftaya kilo vermen az olabilir haftaya da ben işi bitiriyim de her hafta biz birinci olalım ne dersin ortak ?:)))
iyi aksamlar canim kilomuz yakinmis seninle ne guzel bende 58 li rakamlari gordum sonunda 65 le baslamistim boyum 146 cm ondan daha kilolu duruyorum senin boyun kacti canim
Acilden geldik şimdi hepinize teşekkür ederim kızlar
Boyum 1.64 canım yediklerim direk göbeğime gidiyo(sürekli hamile gibiyim.Ama mekik çekmek çok ise yaşadıBu akşam kaynımın nişanlısı geldi şok oldu beni görünce baya vermişsin dedi. moral oldu bana çok mutluyum şu an:)))
Acilden geldik şimdi hepinize teşekkür ederim kızlar
Allah acil şifalar versin.Acilden geldik şimdi hepinize teşekkür ederim kızlar