- Konu Sahibi Kinoalihatun
kendine hemen bir tartı al o zaman. ilk işin bu olsun ki daha fazla kilo alma vermeye başla
evet neyse bugün sipariş vereyim aynı zamanda diyete de başlayayım aynı zamanda spora da başlayayım ayy ne çok işim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendine hemen bir tartı al o zaman. ilk işin bu olsun ki daha fazla kilo alma vermeye başla
DENGELİ YEMEZSEK KİLO VERMEMİZ YAVAŞLAR.çünki vücut dengeli kullanmaya çalışır ve metebolizma yavaşlar.zaten havada bol miktarda bulunan mikroplar hazır bekliyor.bağışıklık sistemide azaldımı hop bir bakarız hasta olmuşuz.sana bir liste veriyorum ona uymanı rica ediyorum.daha tam diyet moduna giremedim galiba .sabah az yiyom öğlen salata yada yoğurtla geçiştiriyom.ama akşam herşeylerden yiyesim geliyo.... :)
melikecim grip olmuşum da ben kendim için yaptığım şey,ev işini düşünmeden yatmak oldu... :)
salya sümük bi haldeyim.bugün nasıl çalışcam bakalım
bide kızlar ben akşamları acıkıyorum ya.
bundan sonrasında sıkı tutarsın bu olayda hepimizin kulağına küpe olarak kadar kalsın1 haftada 2.4 kg alınır mı yaaa. bugun kü kilom 80,7
Günaydın kızlar peynir zeytin domates bi dilim ekmek ve ihlamurla güne başladım
daha tam diyet moduna giremedim galiba .sabah az yiyom öğlen salata yada yoğurtla geçiştiriyom.ama akşam herşeylerden yiyesim geliyo.... :)
kızlar oğlumun matematik sınavı var ders çalıştırmaya gidiyorum.kendinizi bırakmayın.hepimiz irade sahibi insanlarız.yazın yapacağımız alışverişlerde 38_40 aldığımız kıyafetlerimizi hele de onları giyince gururlu yürüyüşümüzü hayal edin.sizi kısakanacak olanları düşünün.arkanızdan alay edenler ki çoğunu bilmeyiz düşünün.ben hepimizde o potansiyeli gördüm.yoksa uğraşmazdım.
gecen cumadan beri çok savsakladım. yok haftasonu kahvaltı yok çarşamba tatil diye arkadaşım geldi derken almışım işteeeeee ya 2-3 gündür wc ye de çıkamıyorum onunda şişliği vardır ama yine de aldım üüüüüü
onun hepsi kilo değildir tuvalet problemin yüzündendir ot çayları kuru kayısı dene
Günaydın arkadaşlar.....aç karına tartıldım 65.3 çıktım bir haftada 1.9 almışım oof of...
Aaa kızlar ne oluyo size böyle sanki kilo vermek için değilde almak için yarışıyoruz İnşallah bu günden sonra daha da dikkatli olursunuz