- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.941
Zumba zamanıııııııııııııııııı
cumartesi ebru şallının karın ve göbek eritme videosunu yptım ancak yarım saat dayanabildim karın kaslarım hala ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zumba zamanıııııııııııııııııı
cumartesi ebru şallının karın ve göbek eritme videosunu yptım ancak yarım saat dayanabildim karın kaslarım hala ağrıyor
vay be ne güzel olmuş eskı gunlerı yasamıssınız
kaç yllık evlisiniz
aldıgımmarkayıda mesaj attım geldimi
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
mis gamzeli ve kılo veren dıger kızlar tebrik edıyorum sizleri
bızde ceza alanlar olarak haftaya bırıncılıge talıbız
burcucum aldığım pardesu geldı tam oldu cok guzelmıs
sen aldınmı 38 beden pardesuyu
kızlarrrr...dün eşimle nostalji yaptık.bi baktım bizimki damatlığını giymiş.e benim gelinlik de durmadığı için kına elbisemi giyeyim dedim.giymesine giydim tabi de fermuarı kapanmadı:18:ama yine de yılmak yok. O elbisenin içine girene kadar devam
begenmene sevindimGeldi canım harika bi model.bayıldım doğrusu.Düğün ağustosta olacak yani benim daha vaktim var:))
Ben evleneli haziranda 5 sene olacak inşallah:))Evlenirken 56 kiloydum inşallah evlilik yıldönümünde eski kiloma dönmüş olurum.
sun cepteyim sanada mesaj atarim cnim musait bir zamandabende merak ettim ama
aynen bende onu dusunuyordumbenim gelinlik duruyor da ne ben gelinliğe sığarım ne eşim damatlığına sığar.54 kiloydum evlendiğimde şu halime bak ya58 kilo olacağım inşallah durmak yok.
Geç kalktığım bir günün öğünü..
Kahvaltı/Öğle (13:00): 1 dil. ekmek, göbek salata, peynir, yeşilçay.
Akşam (18:00): Yoğurt çorbası, Pırasa, 2 dil. ekmek.
Ara: Yeşilçay, Türk kahvesi
1,5 lt su