- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.981
7. Ayinizmis daha dikkat edersen emzirirken çabucak kurtulursun canım ins7. ayımızdayız, iş yerinde hareketsizlikten doğumdan sonra kilo aldım. tatlıyı hiç sevmem ama emzirirken deli gibi canım çekti yedim yedim yedim, ve şiştim şimdi vermeye çalışıyorum.
kızlarrrr çok kötüyüm şu grip illeti beni de yakaladı sonunda burnum akıyo her yerim ağrıyo ve aslında en iyisi iştahım da kaçtı.spordan ümidimi kestim bu halde yapabileceğimi hiç sanmıyorum.ama diyete devam merak etmeyin! Ya sabah geç kalkıyoruz kahvaltı yapana kadar 11 oluyo ara öğün yemiyorum 2 de öğle yemeği yiyorum..neyse bakalım iki hafta böyle geçecek herhalde:26:
kızlarrrr çok kötüyüm şu grip illeti beni de yakaladı sonunda burnum akıyo her yerim ağrıyo ve aslında en iyisi iştahım da kaçtı.spordan ümidimi kestim bu halde yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Ama diyete devam merak etmeyin! ya sabah geç kalkıyoruz kahvaltı yapana kadar 11 oluyo ara öğün yemiyorum 2 de öğle yemeği yiyorum..neyse bakalım iki hafta böyle geçecek herhalde:26:
kızlarrrr çok kötüyüm şu grip illeti beni de yakaladı sonunda burnum akıyo her yerim ağrıyo ve aslında en iyisi iştahım da kaçtı.spordan ümidimi kestim bu halde yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Ama diyete devam merak etmeyin! ya sabah geç kalkıyoruz kahvaltı yapana kadar 11 oluyo ara öğün yemiyorum 2 de öğle yemeği yiyorum..neyse bakalım iki hafta böyle geçecek herhalde:26:
çok teşekkür ederim canım denedim umarım olmuşturbu şekilde tatlım
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
bu sayfaya gir, bu sayfada 18 sayfa şerit var bunlardan birini seç ve next butonuna bas.
şimdi şeridinin üstüne koyacağın şekli seç ve yine next butonuna bas.
şimdi de formu doldumaya geldi
bir şifre / pin seç: Burayı salla
gizlilik: Public data
track: Ağırlık
ağırlık birimleri: Klograms seç
sizin hedef kilo:
Sizin başlangıç ağırlığı:
Geçerli ağırlığı: şuanki
ağırlık tarihi: Bugünün tarihi
bel ölçümü bölümünü geç
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
boy bölümünüde boy ölçülerini gir
next tuşuna bas
şimdi aşağıya in kutu içinde adresler var, en alttaki .png ile biteni kopyala, kadınlar kulübündeki kullanıcı kontrol paneline tıkla, ayarlarımdaki profilimi düzenleye tıkla ve çizelge bölümüne yapıştır, en altta değişiklikleri kaydete bas ve olay bitmiştir.
canım çok çok teşekkür ederim nasıl motive oldum öğle yemeğini kuvvetli yedim çünkü akşamı geçiştireceğim: Iş yerinde gelen kurabiyeleri bile reddettim:))) gece de dikkatli olurum yarına allah kerim çok öpüyorum ilgine alakana tekrar teşekkür ederimayyy kuzum kusura bakma çok mu sert çıkışmışım inan senin için söylüyorum ,bu yaz hepberaber kilolarımızdan kurtulmuş olarak salına salına şişko damgası yemeden dolaşabilmek için söyledim.
Ama akşam planına bayıldım step süper ..
Ilk olarak şöyle başlayabilrisin tamemen kesip de vucudunun şoka uğraması yerine günde 8 dilim ekmek mi yiyorsun önce 3 bilemedin 4 dilime düşür canım , sonra tuzlu yemeklerinden kesme karbonhidratı hayatından çıkar örneğin çikolata senin ödül yemeğin olsun bu hafta kilo verirsem 1 tane akşam olmadan hafta sonu çikolata yiyeceğim de kendine. Midenin tamamen boşalmasına fırsat verme sürekli limonlu ılık su iç. Ama 3 litreyi geçme canım.
Pilav makarna bunları hayatında çıkar çok mu seviyorsun hergün değil ama haftada 1-2 gün belirli ölçülerde ye canım. çayına şeker atmayı bırak. Nescafene krema koyma hosuna gıtmıyorsa nescafeden vazgec onu da eğer kremalı içeceksen haftada 1-2 ara ogunde tuket. Bakvaladır yas pastadır bunlara küs senin aynalara küsmene sebep bunlar değil mi ki neden saatlerce aynaya bakıp ayyy bu elbisemde ne yakıştı deyip kendini süzmeyesin..
Yogurt süt peynir bunları hergun tuket kalsıyum yağ yakımını hızlandırıyormus. Melike'nin gönderdiği resimleri ve yazıları incele çok iyi motive oluyorsun.
Bu gece yatmadan akşam planına uyduğunun kaçamak yapmadığının bilgisini almayı bekliyorum senden.takibimdesin :) bu akşam abur cubur yemek isteyince aklına ben geleyim :))))
çok teşekkür ederim canım denedim umarım olmuştur
arkadaşlar bende çizelgemi yaptım ama bende buçuklu göstermedi.74,5 yazdım.74 gösteriyorrr neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?