Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem bırakmak istiyorum hem istemiyorum . Ve gidip bir zıgara yaktı Hamile kalınca hemen bıraktım ilk 3 ay deli gibi kilo aldım hala veremiyorum lanet gitsin .
Bende kiloluyum bu zamaana kadar hep kılo alcam korkusuyla sıgarayı bırakmadım ama yıllar gectikce daha kilolu bir kadın oldum en basta sıgarayı bıraksaymışım bukadar kilo almazdım heralde sımdıde gebelik planlıyorum mecbur bırakacagım ve Allah yardımcım olsun
Bende kiloluyum bu zamaana kadar hep kılo alcam korkusuyla sıgarayı bırakmadım ama yıllar gectikce daha kilolu bir kadın oldum en basta sıgarayı bıraksaymışım bukadar kilo almazdım heralde sımdıde gebelik planlıyorum mecbur bırakacagım ve Allah yardımcım olsun
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım doğumdan 3 ay sonra tekrar başladım keşke bıraksam ama olmuyor kolay değil . Allah sana da sağlıklı bi Evlat nasip etsin
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım doğumdan 3 ay sonra tekrar başladım keşke bıraksam ama olmuyor kolay değil . Allah sana da sağlıklı bi Evlat nasip etsin