• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi sigarayı bırakalım

Bağımlısı değilim aslında ama günlük bı tane istetiyor. Neden anlamadım. Galiba bağımlı oluyorum.

Tek tavsiyem ne olursa olsun 2 ay sonra bile kaçamak yapmak isteserseniz her zaman içtiğinizden içmeyin. Ben mentollü kullanıyodum. O yasaklanınca tad alamadım bıraktım.

Tek tavsiyem ne olursa olsun 2 ay sonra bile kaçamak yapmak isteserseniz her zaman içtiğinizden içmeyin. Ben mentollü kullanıyodum. O yasaklanınca tad alamadım bıraktım.
Ne kadar süredir icmiyorsunuz bırakalı çok oldumu

Ne kadar süredir icmiyorsunuz bırakalı çok oldumu
4 5 ay oldu iki haftadır 3 4 içmişimdir bi kaç gün arayla ama ayy iğrenç diye diye. Ama biri içince hala özlerim aldığım tadı. Eşim içiyo hala bana kötü kokuyor mesela borak diyorum. Yanında durmamaya çalışıyorum tam içilirken gelen dumanla can çekiyor çünkü. Tamamen uzak durun. Hatta konusunu bile açmayın. Konuştukça da yükseliyor insan. Ve ben bağımlıydım ama en çok içtiğim gün yarım paketti. 10 yıla yakın içtim.

4 5 ay oldu iki haftadır 3 4 içmişimdir bi kaç gün arayla ama ayy iğrenç diye diye. Ama biri içince hala özlerim aldığım tadı. Eşim içiyo hala bana kötü kokuyor mesela borak diyorum. Yanında durmamaya çalışıyorum tam içilirken gelen dumanla can çekiyor çünkü. Tamamen uzak durun. Hatta konusunu bile açmayın. Konuştukça da yükseliyor insan. Ve ben bağımlıydım ama en çok içtiğim gün yarım paketti. 10 yıla yakın içtim.
Ben eşim içerken de yanında duruyorum iyice tiksinmek için ben içerken bile kokusu beni rahatsız ederdi şuan eşimin beynini yemeye başladım bırak diye 😁😁

Bıraktım 3 ay içmedim tekrar başladım.
Hamile oldugumu öğrenince bıraktım, rüyamda sigara ictigimi görüyorum:D

Ben de bırakmak istiyorum artık. Ama çok zor olur gibi geliyor.
En çok da kilo almaktan korkuyorum.
Şu başlığı bir alevlendirsek, motive etsek birbirimizi.

Hem bırakmak istiyorum hem istemiyorum . Ve gidip bir zıgara yaktı 😂😂😂 Hamile kalınca hemen bıraktım ilk 3 ay deli gibi kilo aldım hala veremiyorum lanet gitsin .

Back
X