Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiinnnnnAllah kolaylık versin :) ben 1.5 sene bıraktım sonra 1 sene içtim sonra kızımı öğrendiğim an gebelik testinin basında bir tane daha içip o sayfayı kapattım . Darısı başınıza
Ne kadar süredir icmiyorsunuz bırakalı çok oldumuTek tavsiyem ne olursa olsun 2 ay sonra bile kaçamak yapmak isteserseniz her zaman içtiğinizden içmeyin. Ben mentollü kullanıyodum. O yasaklanınca tad alamadım bıraktım.
Allah kolaylık versin :) ben 1.5 sene bıraktım sonra 1 sene içtim sonra kızımı öğrendiğim an gebelik testinin basında bir tane daha içip o sayfayı kapattım . Darısı başınıza
4 5 ay oldu iki haftadır 3 4 içmişimdir bi kaç gün arayla ama ayy iğrenç diye diye. Ama biri içince hala özlerim aldığım tadı. Eşim içiyo hala bana kötü kokuyor mesela borak diyorum. Yanında durmamaya çalışıyorum tam içilirken gelen dumanla can çekiyor çünkü. Tamamen uzak durun. Hatta konusunu bile açmayın. Konuştukça da yükseliyor insan. Ve ben bağımlıydım ama en çok içtiğim gün yarım paketti. 10 yıla yakın içtim.Ne kadar süredir icmiyorsunuz bırakalı çok oldumu
Ben eşim içerken de yanında duruyorum iyice tiksinmek için ben içerken bile kokusu beni rahatsız ederdi şuan eşimin beynini yemeye başladım bırak diye4 5 ay oldu iki haftadır 3 4 içmişimdir bi kaç gün arayla ama ayy iğrenç diye diye. Ama biri içince hala özlerim aldığım tadı. Eşim içiyo hala bana kötü kokuyor mesela borak diyorum. Yanında durmamaya çalışıyorum tam içilirken gelen dumanla can çekiyor çünkü. Tamamen uzak durun. Hatta konusunu bile açmayın. Konuştukça da yükseliyor insan. Ve ben bağımlıydım ama en çok içtiğim gün yarım paketti. 10 yıla yakın içtim.
Nooption gel hemsire seni cagiriyolla
Kıyamadım ya minnacık zehirlemeye. Bi de surprizdi beklemiyordum . Beklesem o son dalı da icmezdimuf çok kral hareket. keşke annem de bu kadar cool olaymış zamanında.
Birakalim diyolla iste hemsirekesinlikle benden bahsetmiyorlar
bu etiketi balkona sigara içmeye çıktığımda görmüş olduğum da kuyruklu yalandır.
arz ederim![]()